INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Doi români de 16 ani bat la porțile fotbalului mare! Perechea de fundași de la U17 va juca în Italia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2018 22:14

Fundașul Radu Drăgușin va semna pe 10 august cu Juventus Torino, cel mai puternic club al momentului din Italia. A mai fost dorit de Chelsea, Tottenham și PSG.

Tânărul internațional U17 merge la Juve de la Regal Sport în schimbul a aproximativ 300.000 de euro.

Tot în Italia merge și perechea lui Drăgușin din defensiva naționalei U17. Este vorba despre Alexandru Chilili. Mai multe academii de fotbal din Peninsulă sunt interesate de fundașul celor de la Voluntari. Se pare că ar fi vorba despre Inter, Atalanta și AC Torino.

"Nu exclud ca Drăgușin și Chilili să formeze un cuplu de fundași la un club mare din Europa. Ambii au fost fundașii centrali ai celor de la Atletico Regal Sport când echipa a câștigat titlul anul trecut", a zis impresarul Florin Manea la Radio Sport 1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează