INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONTRACT

OFICIAL Dorin Rotariu, fotbalistul care l-a lăsat cu „seen” pe Mihai Stoica, a semnat: „M-am simțit dorit foarte mult”

Dorin Rotariu // foto: Instagram @ rotariudorin
Dorin Rotariu // foto: Instagram @ rotariudorin

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2022 16:57 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 17:17

Atromitos a anunțat că Dorin Rotariu (26 de ani) va rămâne la club pentru încă un sezon, împrumutul său de la Ludogorets fiind prelungit până în vara lui 2023.

Dorit de FCSB, care are o singură soluție pe postul de extremă dreapta, Dorin Rotariu a preferat să rămână în Grecia, la Atromitos, pentru care a evoluat în prima parte a anului sub formă de împrumut de la Ludogorets.

Împrumutul său a fost prelungit, iar fotbalistul român s-a declarat mulțumit de faptul că Ludogorets și Atromitos au reușit să bată palma.

Episodul 7: Surpriza lui Iordănescu de la Mondialul din '94: Basarab Panduru » Mult peste Dorinel Munteanu, chiar superior, în privința unor parametri, și lui Hagi și Răducioiu
ISTORIA LA RAPORT
Episodul 7: Surpriza lui Iordănescu de la Mondialul din '94: Basarab Panduru » Mult peste Dorinel Munteanu, chiar superior, în privința unor parametri, și lui Hagi și Răducioiu

Dorit de FCSB, Dorin Rotariu rămâne la Atromitos

„Sunt foarte fericit că totul a mers bine și că am rămas la Atromitos. A fost prioritatea mea să rămân aici, mă bucur că a existat un final fericit.

Vreau să îi mulțumesc domnului Spanos (n.r. - Georgios, proprietarul) pentru contribuția sa uriașă la finalizarea tranzacției, directorului tehnic Giannis Angelopoulos pentru eforturile depuse în tot acest timp și antrenorului meu, Chris Coleman, pentru marea încredere pe care mi-a acordat-o.

Simt că am fost dorit foarte mult, mă simt important aici și tot ce am întâlnit mă face să mă simt foarte bine, de la facilități la staff-ul tehnic, oamenii din club și colegii mei. Totul este perfect.

Poate că ar fi existat oferte de la alte echipe, dar am vrut să rămân aici, am vrut să am un an întreg la Atromitos. Vrem să ne descurcăm mai bine decât în sezonul trecut și acesta a fost un alt motiv pentru care am vrut să rămân.

Prezența lui Chris Coleman a jucat, de asemenea, un rol important în alegerea mea. Îl cunosc, el mă cunoaște, știu ce pot oferi și mă simt foarte bine să fiu cu un antrenor care are încredere în mine și știe ce pot oferi”, a declarat Rotariu, conform site-ului oficial al clubului.

În primele 6 luni ale anului, Rotariu a adunat 11 apariții la Atromitos, fără să marcheze.

FCSB l-a dorit pe Rotariu

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a recunoscut că a testat „pista” Rotariu. I-a scris pe WhatsApp, însă fotbalistul l-a ignorat.

„Cu Dorin Rotariu s-a întâmplat o chestie care rar mi s-a dat să păţesc de 30 de ani de când sunt în fotbal. Bine, în primii ani nu erau telefoane şi nu aveam cum să păţesc aşa ceva.

Efectiv am scris: «Pot să te sun?». Că aşa mi se pare normal. Două bife la WhatsApp şi n-a răspuns. Şi după, un prieten, coleg, l-a căutat şi tot aşa, n-a răspuns. Deci e un capitol încheiat, nu avem ce să mai discutăm”, a povestit Mihai Stoica la Orange Sport.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Legile lui Erik ten Hag: 5 reguli pe care antrenorul le-a impus la Manchester United

Ștefan Radu a făcut senzație la vizita medicală a lui Lazio » Fanii l-au comparat cu Cristiano Ronaldo: „Ai fi putut mânca și tu o pizza”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
johny2003
johny2003  •  06 Iulie 2022, 10:45
Postat de brentford pe 04 Iulie 2022, 17:43

Ei,dar cum asa? A preferat o echipa de locul 12 in Grecia in dauna echipei stelelor si perlelor? Pacat. Avea ocazia sa joace un tur preliminar Conference League si sa se remarce. Plus ca juca in echipa cu Mbappe,Neymar,Maradona si Messi al portarilor. Cu putin noroc scria si o carte,avand ghid pe prozatorul nostru contemporan Meme Romcarton.

L-ai uitat pe Lampard! ))))

mircea_deca
mircea_deca  •  05 Iulie 2022, 12:25

bai vasile, mai mult esti roaita...........

roaitavasile
roaitavasile  •  05 Iulie 2022, 10:45

"știu ce pot oferi și mă simt foarte bine să fiu cu un antrenor care are încredere în mine și știe ce pot oferi". Pana acum nu a oferit nimic, nu goluri sau assist-uri.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează