INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAUDE

Dumitru Dragomir: "Jucătorii români sînt foarte tari"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2008 00:00

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit despre transferul dinamovistului Cosmin Moţi la formaţia Lazio Roma.

 

"Îmi place cum se discută vizavi de Moţi ca valoare, pentru că el valoreaază de la 5 milioane de euro în sus. Aşa ar trebui să plece românii. Românii sunt foarte tari, uitaţi-vă la Chivu, Mutu sau Marica", a spus Dragomir la TVR, adăugînd că echipele din Liga 1 transferă mulţi jucători străini deoarece aceştia sînt mai ieftini:

"Ca să-l iei pe Rădoi la Dinamo trebuie să dai 6-7 milioane. La banii ăştia iei patru jucători străini".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  23 Iulie 2008, 21:55

Is asa de valorosi romanii de fac performanta an de an trecem de grupele ligii asa suntem de valorosi.Sunt niste parasute nu se pot compara cu ceilalti fotbalisti din Europa. Dovada sunt performantele pe care le facem in Europa. Sunt buni numai pentru campionatul nostru.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează