INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

liveblog Ce fac stranierii | Cicâldău și Moruțan, victorie în Turcia + Man și Mihăilă, încă un pas greșit în cursa pentru promovare

Alexandru Cicâldău (#33) este titular în Galatasaray - Konyaspor // foto: Facebook @ Galatasaray
Alexandru Cicâldău (#33) este titular în Galatasaray - Konyaspor // foto: Facebook @ Galatasaray

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 19:20 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 20:28

Gazeta Sporturilor te ține la curent cu rezultatele jucătorilor și antrenorilor români din campionatele din străinătate în acest weekend.

Florin Niță, titular la Sparta Praga

Florin Niță (34 de ani) este titular pentru Sparta Praga, în deplasarea cu Pardubice, din runda cu numărul 11 a primei ligi din Cehia.

Calcan și Tordai, rezerve la Mezokovesd

Mezokovesd, formația lui Andreas Calcan și a lui Arpad Tordai, a învins-o pe Debrecen, scor 1-0, în runda cu numărul 9 din prima ligă maghiară. Calcan a fost introdus în minutul 60, iar Tordai a fost rezervă neutilizată.

Răzvan Lucescu, rezultat neverosimil în Grecia 

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat cu Volos în campionat, scor 4-4, deși a condus cu 4-1 la pauză! Meciul a făcut parte din runda cu numărul 6 a primei ligi din Grecia. 

PAOK a primit 4 goluri pentru prima dată din noiembrie 2018, când pierde 0-4, contra lui Chelsea, în Europa League.

Echipa lui Răzvan Lucescu a condus cu 4-1 la pauză, dar a urmat DEZASTRUL! Prima reacție a românului: „Sunt șocat!”
Grecia
Echipa lui Răzvan Lucescu a condus cu 4-1 la pauză, dar a urmat DEZASTRUL! Prima reacție a românului: „Sunt șocat!”

Man și Mihăilă, titulari în derby-ul Parma - Monza 

Parma, cu Valentin Mihăilă integralist și Dennis Man pe teren până în minutul 83, a făcut încă un pas greșit în cursa pentru revenirea în Serie A, 0-0 cu Monza. Derby-ul celor mai bogate formații din Serie B nu a fost ofertant, mai ales din minutul 61, când Monza a rămas în 10 omanei, după eliminarea lui Marrone. Oaspeții s-au închis și au rezistat fără mari emoții. 

Mihăilă a ratat cele mai mari ocazii ale formației sale. În minutul 60, mingea trimisă de el cu capul a lovit bara.

După 8 runde, Parma ocupă locul 12 în Serie A, cu 10 puncte, iar antrenorul Enzo Maresca este în pericol. Liderul Pisa are 9 puncte avans.

 Cicâldău și Moruțan, victorie în Turcia

Alexandru Cicâldău a fost integralist, iar Olimpiu Moruțan a evoluat până în minutul 61 al victoriei lui Galatasaray, scor 1-0, contra lui Konyaspor. Cei doi internaționali nu au ieșit în evidență. Cu această victorie, Galatasaray urcă pe locul 5 în prima ligă din Turcia. Are 17 puncte, două sub liderul Fenerbahce.

UPDATE ora 15:20 - Răzvan Marin, integralist la Cagliari

Mijlocașul român Răzvan Marin (25 de ani) a fost integralist în meciul dintre Cagliari și Sampdoria din Serie A, scor final 3-1. La oaspeți, fundașul Radu Drăgușin (19 ani) a fost rezervă neutilizată.

Andrei Rațiu, pasă de gol pentru Huesca 

Fundașul dreapta Andrei Rațiu (23 de ani) a pasat decisiv la golul 2 al echipei SD Huesca din meciul cu Girona, scor final 3-1. 

Introdus pe teren în minutul 79, Rațiu și-a trecut în cont un assist doar 4 minute mai târziu. A depășit un adversar în partea dreaptă și a centrat precis, în centrul careului, pentru Jaime Seoane, care a finalizat cu sânge rece.

UPDATE, ora 23:50 - Tătărușanu, salvat de un autogol

Portarul Ciprian Tătărușanu a fost titular în meciul AC Milan - Verona 3-2. Românul a încasat două goluri, dar a fost salvat de prestația „diavolilor” din repriza a doua. Un autogol semnat de Gunter a adus victoria gazdelor. Tătă a fost învins dintr-o situație de unu contra unu și dintr-o lovitură de la 11 metri.

Mike Maignan (26 de ani), titularul din poarta lui AC Milan, s-a accidentat. În ce partide, în afară de cea de azi, ar urma să fie titular Ciprian Tătărușanu la AC Milan: vs. FC Porto (Liga Campionilor), vs. Bologna (Serie A) și vs. Torino (Serie A)

UPDATE, ora 23:45 - Drăguș înscrie pentru Standard

Denis Drăguș, 22 de ani, a reușit să înscrie pentru Standard Liege, în meciul cu Leuven, din etapa a 11-a a primei ligi belgiene. Titular, atacantul român a marcat în minutul 51, ducând scorul la 2-0. Drăguș a mai înscris o dată, după 2 minute, pentru 3-0, dar reușita a fost anulată de VAR din cauza unui ofsaid, după 7 minute de analiză:

Ce fac stranierii | Cicâldău și Moruțan, victorie în Turcia + Man și Mihăilă, încă un pas greșit în cursa pentru promovare

Drăguș a ieșit în minutul 67. Dramatic, Leuven a marcat de două ori în prelungiri, iar partida s-a încheiat la egalitate, 2-2.

UPDATE, ora 21:40 - Dobre, gol pentru Dijon!

Ce fac stranierii | Cicâldău și Moruțan, victorie în Turcia + Man și Mihăilă, încă un pas greșit în cursa pentru promovare
FOTO: Vincent Poyer / twitter.com/DFCO_Officiel

Atacantul român Alex Dobre a reușit golul unei victorii vitale pentru Dijon, în meciul cu Amiens din etapa a 12-a din Ligue 2. Jucătorul de 23 de ani a înscris în minutul 58 printr-un șut cu stângul, din pasa lui Jessy Pi. Dijon a urcat astfel pe locul 16, cu 13 puncte în 12 meciuri, doar 2 puncte peste primul loc retrogradabil.

UPDATE, ora 21:00 - Șumudică, victorie la primul meci oficial ca antrenor la Yeni Malatyaspor

Marius Șumudică a debutat oficial cu o victorie pe banca noii sale echipe, 2-0 în deplasare la Adana Demirspor. Golurile marcate de formația românului, câte unul pe repriză: Benjamin Tetteh, în minutul 36, și Simon Deli (55). 

Yeni Malatyaspor ocupă locul 10 în Turcia, având 12 puncte după 9 etape.

„M-am întors!” » Șumudică, după prima victorie la Malatyaspor: „V-am făcut un cadou”
TURCIA
„M-am întors!” » Șumudică, după prima victorie la Malatyaspor: „V-am făcut un cadou”

UPDATE, ora 20:45 - Radu x 2, rezerve în Lazio - Inter 3-1

Fundașul Ștefan Radu (Lazio) și portarul Ionuț Radu (Inter) au fost rezerve în duelul de pe Olimpico, încheiat 3-1 pentru laziali. Detalii despre meci AICI!

UPDATE, ora 18:55 - Il Luce, victorie înainte de Barca

Echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, s-a impus cu 4-1 în deplasarea de la Lvov și rămâne lider, cu 29 de puncte după 11 etape, 3 puncte peste rivala Șahtior Donețk. Pentru campioana Ucrainei urmează duelul cu Barcelona, miercuri, în Liga Campionilor.

UPDATE, ora 18:50 - Ianis Hagi, contribuție importantă

În prima ligă din Scoția, Ianis Hagi a fost titular în Rangers - Hearts 1-1, fiind înlocuit în minutul 75 cu Roofe. De la Ianis a pornit golul gazdelor. Românul a driblat un adversar, a centrat, mingea a fost respinsă și a ajuns la Lundstram, care a reușit să înscrie. Rangers rămâne lider, cu un punct peste adversarii de azi. 

Antrenorul lui AC Milan a lămurit situația lui Ciprian Tătărușanu: „E singurul sigur că va fi titular! Un profesionist desăvârșit”
Serie A
Antrenorul lui AC Milan a lămurit situația lui Ciprian Tătărușanu: „E singurul sigur că va fi titular! Un profesionist desăvârșit”

UPDATE, ora 18:45 - Pușcaș, 63 de minute la Reading

Reading a învins Barnsley, 1-0, în liga secundă engleză. Atacantul George Pușcaș a fost titular și a jucat 63 de minute pentru gazde, aflate pe locul 7 în clasament, la un punct de play-off-ul pentru promovare. 

UPDATE, ora 18:20. 3 români titulari în Crotone - Pisa 2-1

Duelul românilor din Serie B, Crotone - Pisa, a fost câștigat de gazde, scor 2-1. La Crotone, au jucat din primul minut Nedelcearu (integralist) și Mogoș (60 de minute). În timp ce la oaspeți a bifat 70 de minute Marius Marin, și el titular. Partida a contat pentru runda #8 din Serie B.

Două cluburi tari pe urmele lui Andrei Rațiu, fundașul promovat de Rădoi la „națională” » Anunțul făcut de Marca

Antrenorul lui AC Milan a lămurit situația lui Ciprian Tătărușanu: „E singurul sigur că va fi titular! Un profesionist desăvârșit”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
694663087795468
Cojo Ioan  •  17 Octombrie 2021, 23:00

ma bucur ca jucatorii nostri au inceput sa joace si titulari,asta e un lucru bun,vad pe aci comentarii rautacioase care nu au legatura cu fotbalul,frustari de la suporteri ale echipelor de club,,,mai oameni buni e vorba de stranieri aici si voi vedeti tot ''luptele'' din campionatul intern,penibil

c23665
c23665  •  17 Octombrie 2021, 20:33
Postat de csa.regal.2016 pe 17 Octombrie 2021, 19:44

Ce ai stat tu hater mic sa vezi ce fac stranierii. Fără goluri lui Morutan Galatasaray era la 6 puncte de primul loc, nu la 2

Te-am mai rugat să vorbești cu cei de teapa ta, nu cu oameni normali...

csa.regal.2016
csa.regal.2016  •  17 Octombrie 2021, 19:44
Postat de c23665 pe 17 Octombrie 2021, 19:41

Cu Cicaladau și Morutan Galata a devenit o echipe de duzină. Cu Man și Mihaila Parma a uitat să fie o echipa!!

Ce ai stat tu hater mic sa vezi ce fac stranierii. Fără goluri lui Morutan Galatasaray era la 6 puncte de primul loc, nu la 2

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close