INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHELSEA - BOURNEMOUTH 0-1

CHELSEA - BOURNEMOUTH 0-1 // Alexandru Dobre a fost în premieră rezervă în Premier League! N-a debutat în victoria echipei sale

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 15:51

Mijlocașul Alexandru Dobre (21 de ani) a fost, în premieră, pe banca lui Bournemouth într-un meci din Premier League. Formația sa a reușit surpriza și a învins-o pe Chelsea, scor 1-0 (Gosling '84).

Tânărul fotbalist român a jucat până acum doar pentru echipa sub 21 de ani a lui Bournemouth, unde a fost urmărit cu atenție de managerul primei formații, Eddie Howe.

Contactat de GSP.ro înaintea partidei, tatăl lui Alexandru, Mihai Dobre, s-a arătat surprins: „E rezervă? Mă bucur foarte tare. Chiar mi-ați dat o veste frumoasă. Acum depinde de el să impresioneze și să debuteze în Premier League”.

Alexandru Dobre a jucat sezonul trecut pentru Yeovil Town în League Two, unde a bifat 21 de partide și a reușit un gol.

Bournemouth a învins-o pe Chelsea, grație golului marcat pe final de Dan Gosling, și a obținut prima victorie în Premier League după 5 înfrângeri consecutive.

Vezi și:

Corespondență din Doha // O jumătate de an cât o viață! Răzvan Lucescu debutează azi în Mondialul Cluburilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  14 Decembrie 2019, 18:10

Isaila l-a bagat la U21-unde a dat si un gol, in deplasare cu Elvetia-dar finu' Mirel nu l-a chemat!Unde sa-l mai cheme si pe el,ca nu avea loc de "perlele"lu' nasu'!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează