INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

EXCLUSIV Cel mai scump transfer al verii pentru un român? » Ar fi plecat în Serie A pentru 8 milioane de euro: "Voi fi titular"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iunie 2018 12:13

Portarul Ionuț Radu (21 de ani) a fost transferat oficial de Genoa de la Inter, iar conform spuselor fotbalistului suma de transfer ar fi de peste 8 milioane de euro.

Acesta ar fi transferul verii pentru un fotbalist român, peste cel al lui Florin Andone, care a ajuns la Brighton, în Premier League, pe 6 milioane de euro.

"Sunt foarte încântat de ce mi s-a propus aici. De aceea am acceptat să plec de la Inter. Faptul că am șansa să joc titular în Serie A e o motivație în plus pentru mine.

Știu că l-au dat pe Perin la Juventus, că l-au adus și pe Marchetti, dar din ce mi-au spus cei de acolo am șanse mari să joc. Sper ca transferul să fie de bun augur și să ajung titular chiar și în naționala mare a României pentru că asta e ceea ce-mi doresc", a declarat Ionuț Radu pentru GSP.ro.

Goalkeeperul a fost împrumutat de Inter la Avellino în sezonul trecut, echipă care a terminat pe locul 15 în Serie B. Radu a jucat 22 de meciuri pentru această formație.

7 prezențeare Radu în tricoul naționalei sub 21 de ani a României

3.000.000 €e cota de piață a lui Ionuț Radu, conform transfermarkt.de, fiind al doilea cel mai bine cotat portar român după Ciprian Tătărușanu (4 milioane)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  30 Iunie 2018, 19:40

Bă Nedelea, ce- ar fi bă sa ne scutiti cu articole cu Becali , ***, pensionaru militian Dragomir si alte *** dastea ?!?!? Si sa ne dati stiri ca asta, scurte, la obiect si care contează ! Ia sa le spui ai alora in redactie ca ne doare in cot de puscaria *** sau alti agramati ori nonvalori ! Parcă ziceati că vă pasă de sport.. citez:" ne pasă de sport, poate prea mult "! Asa titra detectivu tolontan acu cativa ani. De fapt ,bai Nedelea, vouă va pasa doar de clickuri si cancan. De fapt, *** zilnic pe meseria de jurnalist sportiv. Si acu hai cu cenzura...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Iunie 2018, 15:20

matematica scurta gsp ? cate articole ati avut cu acest baiat si cate articole ati avut cu Alibec ?

thebluestlion
thebluestlion  •  30 Iunie 2018, 14:36
Postat de deuxex pe 30 Iunie 2018, 13:21

Transfermarkt zice ca a plecat pe 7 milioane...

6.3 m lire

Vezi toate comentariile (4)
Comentează