INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Prinde Steliano Filip transferul carierei? Fostul dinamovist e la un pas să ajungă la o echipă care joacă în Liga Campionilor

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 05 iulie 2018 13:20

Ajuns la Hajduk Split la începutul acestui an, Steliano Filip (24 de ani) ar putea bifa o nouă experiență în cel mai scurt timp, fiind dorit de Legia Varșovia, campioana Poloniei în ultimul sezon.  

Informația a fost confirmată de jurnaliștii sportivi din Polonia, care afirmă că fundașul stânga este așteptat în această săptămână la Varșovia pentru a pune la punct ultimele detalii contractuale. 

Concret, Filip ar urma să fie împrumutat la Legia pentru un sezon. Acesta a evoluat foarte puțin la Hajduk, doar cinci meciuri în toate competițiile, și ar avea șanse mici să fie titular la croați în sezonul următor. 

Filip a mai fost urmărit și în trecut de Legia, mai mulți scouteri polonezi venind să-l monitorizeze pe acesta la un derby cu FCSB din primăvara lui 2017. 

Crescut la LPS Banatul Timișoara, Steliano Filip a mai jucat de-a lungul carierei la FCMU Baia Mare, Dinamo București și Hajduk Split. Fostul dinamovist a prins și 7 meciuri în echipa națională a României 

Legia Varșovia a câștigat campionatul în Polonia și va evolua în primul tur al preliminariilor Ligii Campionilor, unde va întâlni gruparea irlandeză Cork City. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
maxp
maxp  •  06 Iulie 2018, 17:41
Postat de Razvan Marcel pe 06 Iulie 2018, 14:45

Filip e jucător nu fotbalist.Dar cam toți fotbaliști care pleacă afara vin cu codita intre picioare.Se tot vb despre jucători de la Academia lui Hagi,atunci de ce vin cu toți înapoi?gen Ianis.

Sau gen Razvan Marin, nu?!

749913671784643
Razvan Marcel  •  06 Iulie 2018, 14:45

Filip e jucător nu fotbalist.Dar cam toți fotbaliști care pleacă afara vin cu codita intre picioare.Se tot vb despre jucători de la Academia lui Hagi,atunci de ce vin cu toți înapoi?gen Ianis.

theopalas
theopalas  •  06 Iulie 2018, 09:13

Poate că petarda e jurnalistul care a scris tampenia asta. Faceti mișto de cine trebuie.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează