INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Un nou puști român e gata să cucerească Europa » VIDEO+FOTO Azi a fost prezentat oficial în Franța! Cifrele transferului

Luca Florica +2   FOTO
Luca Florica

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 14:14

Fotbalul românesc produce jucători, iar ultimul fotbalist care a ajuns să semneze în străinătate este fundașul stânga de 16 ani Luca Florică, internațional Under 17 și produs al lui Regal Sport București. 

Component al echipei naționale Under 17 a României, Florică a avut în ultima perioadă mai multe oferte tentante. De la Parma, Dinamo Zagreb, AS Roma și Al Wash. Dar puștiul a decis până la urmă să meargă în Franța la FC Amiens.

Francezii au plătit 200.000 de euro lui Regal și vor achita și 25 la sută dintr-un viitor transfer. Luca va avea un salariu lunar de 2.500 de euro. Clubul îi va plăti casa, cheltuielile cu școala și o bursă până la terminarea studiilor. 

Fotbalistul a fost testat de echipele de mai sus, dar cea mai bună ofertă a fost din Franța, acolo unde a și semnat și-a fost prezent oficial.  Impresariat de Anamaria Prodan, Luca a jucat până în prezent la Regal București.

 

 

 

 

Colegul de națională joacă la Juventus

În luna iulie a anului trecut un coleg de-al lui Luca a semnat în Italia. Este vorba despre Radu Drăgușin.

Căpitanul naționalei de tineret U16 a României a fost testat de italieni în mai multe meciuri amicale împotriva unor echipe ca Inter sau AC Milan. Oficialii "Bătrânei Doamne" s-au arătat extrem de mulțumiți de fundașul central care aparținea celor de la Regal Sport și l-au transferat. Atunci, în conturile lui Regal au intrat 250.000 de euro, dar clubul a păstrat și 10% dintr-un eventual transfer. Mai mult, dacă va juca pentru echipa mare a clubului, Regal va mai primit încă 200.000 de euro.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
pain89
pain89  •  29 Ianuarie 2019, 17:01

zici ca-i nesu la ce intrari are

Vezi toate comentariile (1)
Comentează