INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Unul dintre cei mai promițători juniori români a semnat cu o campioană din Europa » A fost dorit și de două echipe tari din Liga 1

foto: frf.ro
foto: frf.ro

Articol de - Publicat sambata, 12 august 2017 12:12

Andrei Sântean, considerat a fi unul dintre cei mai promițători juniori români s-a transferat în Cehia, la campioana Slavia Praga.

Atacantul de 18 ani, care în sezonul trecut a jucat ACS Poli Timișoara, a semnat un contract pe 3 ani, potrivit informațiilor GSP.RO. Jucătorul a mai fost dorit de CSU Craiova și CFR Cluj, dar a preferat să meargă în străinătate.

"Este un început de drum pentru el. Slavia Praga îl avea de mult timp în vedere. Depinde doar de el dacă se va impune în Cehia"
Florin Iacob, impresarul lui Sântean

Golgeter la naționalele de juniori, Sântean a fost chemat în dese rânduri și la naționala de tineret, în lotul lărgit, pentru a fi văzut selecționerul Daniel Isăilă.

50.000 €este cota lui Sântean, potrivit transfermark.de

2partide a bifat Andrei Sântean pentru ACS Poli în sezonul 2016-17

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează