INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV VIDEO Ilie Dumitrescu, despre aventura cu soția unui polițist din Anglia: „Era o creolă superbă! Cum să neg așa ceva? Eram important, eram pe prima pagină a unui tabloid”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2019 18:10 / Actualizat luni, 24 mai 2021 09:10

Ilie Dumitrescu (50 de ani) a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, live în fiecare miercuri, de la ora 20:00 pe GSP.RO, și și-a amintit de aventurile pe care le-a avut pe vremea când juca în Anglia, la Tottenham (1994-1995). 

Fostul fotbalist apărea atunci în tabloidele britanice, fotografiat alături de soția unui polițist. Ilie Dumitrescu a confirmat că a avut o relație cu femeia respectivă.   

Ilie Dumitrescu, despre aventura cu soția unui polițist din Anglia

„N-a fost nimic inventat pentru că s-a întâmplat. N-am fost combinat, doar am ieșit cu ea. Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat. 

Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață. În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret”, a povestit Ilie Dumitrescu.  

URMĂREȘTE AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU ILIE DUMITRESCU

VEZI ȘI: 

SNAGOV - TURRIS 2-3 // VIDEO EXCLUSIV Marius Baciu, fostul căpitan al Stelei, ridicat de trupele speciale direct de la meci! + prima reacție a autorităților

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (26)
elgabri
elgabri  •  03 Iunie 2021, 12:44
Postat de Adrian Fulgos pe 02 Iunie 2021, 14:28

Şi toți ăşti joacă la Tottenham. Aşa-i?

Daca i intrebi pe fanii lui Tottenham toti isi aduc aminte de Ilie ;))

883758598355956
Adrian Fulgos  •  02 Iunie 2021, 14:28
Postat de elgabri pe 02 Iunie 2021, 10:59

Pai atunci ce sa zica David Ginola ca erau femeile in limbs dupa el, de astia ca Ilie vin in fiecare an cu zecile de mii prin camioane pe sub trenuri sau avioane, e plina Anglia de ei.

Şi toți ăşti joacă la Tottenham. Aşa-i?

elgabri
elgabri  •  02 Iunie 2021, 10:59

Pai atunci ce sa zica David Ginola ca erau femeile in limbs dupa el, de astia ca Ilie vin in fiecare an cu zecile de mii prin camioane pe sub trenuri sau avioane, e plina Anglia de ei.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează