INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STANDARD LIEGE

Explicațiile plecării lui Răzvan Marin la Standard: "E foarte bine din toate punctele de vedere"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2017 20:07

Răzvan Marin (20 de ani) a semnat cu Standard Liege, informație oferită în exclusivitate de GSP.ro, însă mijlocașul român putea alege din mai multe oferte.

Deși echipe importante precum Fiorentina, Zenit, Lazio, Napoli sau Steaua s-au interesat de serviciile lui, Marin a ales Belgia. Tatăl său, Petre, a explicat motivele pentru care Răzvan a acceptat oferta de la Standard Liege.

"Este foarte bine pentru Răzvan din toate punctele de vedere. În ultimele șase luni au fost mai multe echipe care s-au interesat de el, și din Spania și din Italia, dar și alte echipe din Belgia, însă nu vreau eu să dau nume acum.

A ales Standard, chiar dacă echipa din Liege nu trece prin cel mai bun moment, pentru că ei se bazează foarte mult pe tineri, plus că a fost echipa care l-a dorit cel mai mult. Să știți că dacă el nu ar fi fost de acord cu mutarea, degeaba ne-am fi bătut capul eu și Gică (n.r. - Gheorghe Hagi). El poate face ce vrea, dar mereu a ținut cont și de sfaturile pe care le-a primit, mai ales legate de carieră", a spus Petre Marin la TV Digi Sport.

CONTRACT PE PATRU ANI ȘI JUMĂTATE

Răzvan Marin a semnat cu belgienii pe o perioadă de patru ani și jumătate, dar tatăl acestuia e convins că fiul său se va adapta repede: "A semnat pe patru ani și jumătate. La început îi va fi greu, pentru că este o țară nouă, un alt fotbal, altă mentalitate, altă viziune, dar eu zic că se va adapta.

Deja, de săptămâna viitoare, va avea profesor de limbă franceză, are și carnet de conducere... am spus, anul trecut a fost unul foarte bun pentru el. Eu sunt convins că se va adapta repede și că va lupta pentru un loc de titular, dar și că va face pasul pe mai departe într-un timp mai scurt decât durata contractului".

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
legoolas
legoolas  •  21 Ianuarie 2017, 08:21
Postat de stelistul1 pe 20 Ianuarie 2017, 22:08

Sunt dezamagit de Academia lui Hagi. Credeam ca are un profesor le engleza in programul academiei. A fost destul de dureros sa-l vezi pe Marin vorbind engleza. Nu vorbesc de accent, ca accent va avea oricine care nu este vorbitor nativ de engleza, dar de gramatica, care se poate invata.

Da si eu ma asteptam la o limba engleza mai buna din partea pustilor lui Hagi. Mai ales ca la inceput, intr-un interviu se zvonea ca invata limba engleza si inca o limba la alegere. Oricum, BRAVO pentru transfer. Era cam singurul tanar ce poate pleca pe banii astia.

knuty
knuty  •  20 Ianuarie 2017, 22:29

Conform variantei române a site-ului wikipedia, printre fotbaliştii noştri cu origine rromă se afla si Petre Marin tatal bijuteriei!!!Daca esti rrom care e limba ta materna????

knuty
knuty  •  20 Ianuarie 2017, 22:13

O sa invete belgienii limba *** !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close