INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Fanii Fiorentinei nu-l uită pe Mutu: "Cu bine Adrian! Mulţumim pentru multele emoţii..."

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 23 iunie 2011 20:54

Site-ul suporterilor toscani, fiorentina.it, şi-a luat la revedere de la atacantul Adrian Mutu, transferat la Cesena, mulţumindu-i românului şi subliniind că acesta i-a făcut de multe ori fericiţi pe fanii Fiorentinei, dincolo de problemele extrafotbalistice pe care le-a avut. 

Fiorentina.it le-a oferit fanilor prilejul să îşi exprime părerea despre Mutu, iar aceştia l-au lăudat pe român, amintind de momentele frumoase pe care le-au trăit datorită lui. 

"Mutu era singurul jucător de deosebită clasă pe care îl aveam. Unicul despre care se putea spune: valorează singur preţul biletului", a notat unul din suporteri, în timp ce altul a scris: "Adevăraţii suporteri nu te vor uita niciodată". 

"Îmi vei lipsi, Fenomeno... îmi va lipsi magia ta de pe teren şi chiar şi din afara terenului", a menţionat un fan. 

Potrivit fiorentina.it, clubul din Florenţa l-a cedat pe Mutu la Cesena gratis, iar violanews.com scrie că atacantul român ar fi dorit un contract pe trei ani. 

Clubul Cesena a anunţat pe site-ul oficial că a reuşit să îl achiziţioneze pe atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, 32 de ani, care a semnat un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
fibra
fibra  •  24 Iunie 2011, 10:01

Din pacate este terminat din nastere,fata de imensul talent avut,prestatia incepind cu episodul Chelsea fiind zero.Mare pacat!Daca ar fi fost serios 50%din cit a fost Hagi,altele ar fi fost performantele lui.

gigi_macelaru
gigi_macelaru  •  24 Iunie 2011, 09:47

dupa cate am citit pe siteul fiorentinei in afara de istoricul lui mutu in fotbalul european cu perioadele de suspendare nimic interesant si parca nu plangea nimeni dupa el .ai nostri ziaristi de sport au imaginatie bogata sau sunt preosty.cred cumva ca numai ei au acces la internet? sau au "RETZEAUA" LOR DE POVESTI Noroc cu din astia ca tine care sunt intr-adevar informati si ne deschid ochii asupara "adevarului" Ai acces la comentariile pozitive ale suporterilor Fiorentinei direc de pe prima pagina a site-ului coptule!

unu_oarecare
unu_oarecare  •  24 Iunie 2011, 01:05

alt articol comandat de becalioti. deja se fac pariuri, se dau cote, ca in primele luni, pele de romania, pardon, jointul de pitesti, iar o sa traga pe nas.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează