INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GALATASARAY

Fatih Terim are primele probleme la Galatasaray din cauza lui Latovlevici

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 19:11

Fatih Terim a preluat-o pe Galatasaray, după ce antrenorul Igor Tudor a fost demis în urma înfrângerii cu Malatyaspor, scor 1-2, însă tehnicianul de 64 de ani are primele probleme la cârma Cim-Bom-Bom.

"Împăratul Terim" a vorbit la conferința de presă de la prezentare despre marea problemă a lui Galatasaray: fundașul stânga.

"Echipa asta nu are un fundas stanga de picior stang. Singurul pe care il avem, Iasmin Latovlevici, este accidentat. Va trebui sa gasim o solutie cand se deschide perioada de transferuri", a spus omul care a scris istorie in Turcia cand ii antrena pe Hagi si Popescu la Galatasaray.

Înainte de accidentare Lato a fost huiduit de fanii turci și sunt șanse mici ca acesta să mai rămână la Galata, ținând cont că a fost adus acolo de antrenorul Igor Tudor cu care colaborase și la Karabuk.

8 ania antrenat Fatih Terim la Galata în 3 mandate: 1996-2000, 2002-2004 și 2011-2013

230 de victoriiare Terim la Galatasaray în toate competițiile în 382 de meciuri (66 de eșecuri)

TROFEELE LUI TERIM LA GALATA

  • 6 titluri de campion
  • 2 Cupe ale Turciei
  • 4 Supercupe ale Turciei
  • 1 Cupă UEFA

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează