INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FC BRUGES - GENK

FC BRUGES - GENK 1-1 / Derby-ul ultimelor două campioane din Belgia s-a terminat nedecis » Ianis Hagi, doar rezervă

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 11:43

FC Bruges și Genk, derby-ul ultimelor două campioane din Belgia, s-a terminat la egalitate, scor 1-1, în timp ce Ianis Hagi a fost doar rezervă pentru oaspeți.

Partida a fost extrem de echilibrată, însă FC Bruges putea da lovitura în minutul 41 când Deli a marcat. Genk a egalat prin Dewaest (67).

Bruge e pe locul 2 în Belgia, cu 11 puncte după cinci meciuri, în timp ce Genk e pe poziția a cincea, cu 10 puncte din șase partide.

FC Bruges - Genk 1-1

Echipele de start

FC Bruges: Mignolet - Clinton Mata, Mitrovic, Deli, Ricca - Vormer, Rits, Vanaken - Diatta, Openda, Okerke
Rezerve: Horvath, Dennis, Mitrovic, Openda, Sagna, Schrijvers, Sobol
Antrenor: Philippe Clement

Genk: Coucke - De Norre, Lucumi, Dewaest, Uronen - Heynen, Berge, Piotrowski - Ito, Samata, Paintsil
Rezerve: Vandevoordt, Ndongala, Cuesta, I. Hagi, Hrosovski, Maehle, Nygren, Odey, Wouters
Antrenor: Felice Mazzu
*Ianis Hagi e rezervă!

Stadion: „Jan Breydel”

Vezi și: 

VIDEO Alex Mitriță, golul #7 pentru New York City FC » A înscris din lovitură liberă la ultimul meci: „Gol de clasă mondială!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
180190845824463
Mihnea Iorga  •  01 Septembrie 2019, 19:27

Daca tot nu poate sa se impuna la echipele medii din Vest si in cele din urma ajunge sa lustruiasca banca de rezerve, macar daca s-ar fi transferat si el la UD Las Palmas, Malaga CF sau CD Tenerife, toate din locuri mai potrivite ca destinatie de vacanta ca Genk... Basca acolo ar fi si jucat meci de meci pentru ca la acel nivel nu ar fi avut probleme, iar cu putin noroc in 2 ani ar fi promovat in La Liga...

radu876
radu876  •  01 Septembrie 2019, 18:27
Postat de godot pe 01 Septembrie 2019, 17:40

Este un an in care trebuie sa se adapteze fizic, tactic si mai ales mental. De la anul, putem avea pretentia sa joace constant. El suferă din cauză că a fost foarte umflat si pare ca ceea ce i se întâmplă acum e un groaznic esec. De fapt, e ceva normal pentru un jucător normal. Asa cum e Ianis.

da, sa vezi cum o sa joace david james la anul, dupa ce o sa se adapteze la united. sau abraham la chelsea. sau atatia altii

visinu
visinu  •  01 Septembrie 2019, 18:11
Postat de Radulescu Horatiu pe 01 Septembrie 2019, 17:29

Ianis a primit din sarcini tactice de lustruit banca.Pâñă acum s-a achitat cu brio de sarcini.

Sper ca si-a luat cu el sortul lucios de la Fiorentina. Daca nu lustruieste bine e in pericol sa-si piarda si locul de pe banca si sa fie trimis in tribuna sa aplaude.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează