INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FENERBAHCE - KAYSERISPOR 2-3 // Cu Săpunaru și Silviu Lung integraliști, Kayseri a obținut o victorie de senzație pe terenul lui Fener » Portarul român, marele remarcat: "E victoria ta!"

Bucurie molipsitoare în vestiarul lui Kayseri la finalul meciului // FOTO: Twitter Kayserispor
Bucurie molipsitoare în vestiarul lui Kayseri la finalul meciului // FOTO: Twitter Kayserispor

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 22:00

Kayserispor, formația românilor Silviu Lung Jr și Cristian Săpunaru, a obținut o victorie entuziasmantă în meciul de azi jucat pe terenul lui Fenerbahce, scor 3-2.

Ambii români au fost pe teren și au avut evoluții extrem de apreciate în victoria în fața echipei care a terminat pe locul 2 în sezonul trecut din Turcia.

Fener a deschis scorul după 13 minute, prin Ayew, dar Kayseri a egalat în minutul 52, grație reușitei lui Mensah.

Gazdele au preluat din nou conducerea în minutul 57, când Lung a fost învins de Slimani. Totuși, Kayserispor a reușit o revenire senzațională. Tonul a fost dat de autogolul lui Skrtel din minutul 61, iar lovitura decisivă a fost dată de Chery, care a înscris în minutul 69.

Silviu Lung a fost unul dintre principalii remarcați ai lui Kayserispor, având numeroase intervenții inspirate la atacurile furibunde ale lui Fenerbahce.

Kayserispor traverseză, la fel ca în mandatul lui Marius Șumudică, un start excelent de sezon, fiind pe locul 3 după 4 etape, cu 8 puncte.

Mesaj de la tibi

Fratele lui Silviu, fostul fotbalist Tiberiu Lung, a postat un mesaj pe Facebook în care îl felicita pe acesta pentru prestația de pe Şükrü Saracoğlu:

 Vezi și: OFICIAL Gabi Torje și-a găsit echipă! A semnat pe un sezon și va fi coleg cu un român, dar și cu Robinho!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
eugen555
eugen555  •  02 Septembrie 2018, 16:53

o fi jucat bine lung dar cel care il lauda e fratele ! :)....o fi obiectiv ,nu o fi,voi ce credeti ziaristi de 2 bani care puneti asta in titlu ca si cum vreun ziar de specialitate a afirmat asa ceva???

adriann_
adriann_  •  02 Septembrie 2018, 16:31

Bravo! Sapunaru si Siviu Lung n-ar trebui sa lipseasca de la Nationala.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează