STRANIERI  ·  FIORENTINA

Fiorentina ar putea să-l păstreze pe Mutu pînă în ianuarie

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2010 00:00

Fiorentina a luat în discuţie, în Consiliul de Administraţie de vineri, păstrarea atacantului Adrian Mutu până în perioada de transferuri din ianuarie 2011, după terminarea celor nouă luni de suspendare dictate împotriva fotbalistului român, potrivit Gazzetta dello Sport.

"Consiliul Fiorentinei de ieri a adus pe ordinea de zi în special cazul campionului român: pe lângă problema celor 17 milioane de euro pe care le are de plătit, s-a discutat despre ipoteza unei eventuale descalificări din partea FIFA în cazul în care jucătorul nu îşi va plăti datoria. Un subiect foarte fierbinte. Mutu trebuie să plătească banii şi probabil nici recursul la Curtea de Justiţie nu l-ar putea scăpa de o altă suspendare.

Astfel, jucătorul are o lună la dispoziţie pentru a plăti o sumă ce pare imposibil de plătit, cu riscul de a fi suspendat de FIFA până la achitarea datoriei. Chestiune de ani, ce pune în pericol chiar cariera jucătorului, care mai are contract cu Fiorentina până în 2012. Pentru moment, nu există oferte adevărate de transfer pentru Mutu, aşa că ideea e să-l păstreze, să revină pe gazon la 30 octombrie şi să se caute un cumpărător în ianuarie", notează cotidianul italian, citat de Mediafax.La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1