INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Fiorentina ar putea să-l păstreze pe Mutu pînă în ianuarie

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2010 00:00

Fiorentina a luat în discuţie, în Consiliul de Administraţie de vineri, păstrarea atacantului Adrian Mutu până în perioada de transferuri din ianuarie 2011, după terminarea celor nouă luni de suspendare dictate împotriva fotbalistului român, potrivit Gazzetta dello Sport.

"Consiliul Fiorentinei de ieri a adus pe ordinea de zi în special cazul campionului român: pe lângă problema celor 17 milioane de euro pe care le are de plătit, s-a discutat despre ipoteza unei eventuale descalificări din partea FIFA în cazul în care jucătorul nu îşi va plăti datoria. Un subiect foarte fierbinte. Mutu trebuie să plătească banii şi probabil nici recursul la Curtea de Justiţie nu l-ar putea scăpa de o altă suspendare.

Astfel, jucătorul are o lună la dispoziţie pentru a plăti o sumă ce pare imposibil de plătit, cu riscul de a fi suspendat de FIFA până la achitarea datoriei. Chestiune de ani, ce pune în pericol chiar cariera jucătorului, care mai are contract cu Fiorentina până în 2012. Pentru moment, nu există oferte adevărate de transfer pentru Mutu, aşa că ideea e să-l păstreze, să revină pe gazon la 30 octombrie şi să se caute un cumpărător în ianuarie", notează cotidianul italian, citat de Mediafax.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează