INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Fiorentina neagă contactul cu vreun club pentru cedarea lui Mutu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2010 00:00

Oficialii Fiorentinei au negat contactul cu vreun club pentru cedarea lui Adrian Mutu, după ce în ultimele zile au apărut zvonuri conform cărora atacantul român este dorit de Napoli.

" Fiorentina neagă contactul cu vreun club, din Italia sau din străinătate, pentru cedarea lui Mutu. Românul este fericit să rămână la Fiorentina", a scris violanews.com, preluat de Mediafax.

Impresarul lui Adrian Mutu, Victor Becali, a declarat, pentru firenzeviola.it, că nu ştie nimic despre interesul lui Napoli. "Nu am avut niciun contact cu privire la Mutu. Conducătorii de la Napoli au numărul meu, iar eu am fost de curând acolo, dacă erau interesaţi mi-ar fi spus. Adrian Mutu nu este în raporturi bune numai cu Sinisa Mihajlovici, ci cu toţi oamenii de la Fiorentina", a spus Becali.

În schimb, cotidianul Corriere dello Sport a scris că Napoli a intensificat negocierile pentru achiziţionarea lui Mutu, încercând să-l cedeze la schimb pe fundaşul Fabiano Santacroce.

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează