INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Florin Andone își anunță plecarea în cazul nepromovării echipei sale: "Ori urc cu Cordoba, ori trebuie să urc în La Liga"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2016 13:09

Florin Andone e om de bază la Cordoba și ușor, ușor devine o piesă foarte importantă și în angrenajul echipei naționale.

Atacantul spune însă că anul viitor își dorește să joace în La Liga, ținând cont că echipa sa evoluează în liga secundă din Spania și are șanse la promovare.

"Nu știu cât voi mai sta la Cordoba. Mai am încă doi ani de contract, vom vedea dacă vom urca sau nu în La Liga. Oricum, ei știu că gândul meu este să joc în Primera anul viitor. Prin capul meu nu trece altceva. Deci, ori urc cu Cordoba, ori trebuie să urc în La Liga.

Nu mai pot să joc un an în liga secundă. Deja nu-mi mai permite vârsta, așa că vom vedea ce va fi. Momentan, tragem la promovare acolo cu echipa, suntem pe locul șase. În ultimul timp nu prea mergem bine, dar eu zic că se poate. Mai sunt 12 meciuri și putem obține promovarea", a spus Andone la Digisport.

Cordoba e pe locul 6 în Liga Adelante, cu 47 de puncte, însă la șase lungimi față de Alaves, care ocupă poziția a doua, ultima care asigură promovarea directă. Pe primul loc este Leganes cu 54 de puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mplttev
mplttev  •  29 Martie 2016, 22:20

Ar trebui să ai mai multă valoare matale ca să vorbești de La Liga. Deocamdată ai valoarea potrivită diviziei în care te afli.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează