INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Florin Andone răsplătit pentru evoluții » Românul, în echipa ideală a turului din Segunda Division

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2016 18:03

Florin Andone a marcat 9 goluri pentru Cordoba în turul de campionat din Segunda Division și a fost ales în echipa ideală a primei părți de sezon întocmită de Al Primer Toque, de la Onda Cero.

Vîrful român în vîrstă de 22 de ani face echipă în atac cu David Rodriguez, de la Alcorcon, și cu Sergio Leon, de la Elche. Andone a fost singurul jucător de la Cordoba care și-a făcut loc în echipa ideală, deși formația lui ocupă locul 2 în Segunda.

Echipa ideală a turului de campionat în Segunda Division:

Serantes (Leganes) - Djene (Alcorcon), Alex Ortiz (Mirandes), Kiko Olivas (Girona), Carlos Pena (Oviedo) - Juli (Alaves), Roberto Torres (Osasuna), Nestor Susaeta (Oviedo) - Sergio Leon (Elche), David Rodriguez (Oviedo), Florin Andone (Cordoba)

echipa ideala

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1475835732730350
Alex Patrascu  •  16 Ianuarie 2016, 22:18

E David Rodriguez de la Alcorcon nu de la Oviedo. :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează