INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Bratu a semnat și începe primul său mandat de antrenor în străinătate: „Obiective ambițioase”

Florin Bratu a semnat cu Karmiotissa // foto: Instagram
Florin Bratu a semnat cu Karmiotissa // foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 25 martie 2023 14:20 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 14:25

Florin Bratu (43 de ani), ultima dată selecționer al naționalei U21 a României, este noul antrenor al formației cipriote Karmiotissa FC.

După 7 luni pe tușă, Florin Bratu revine în circuit. Fostul atacant a semnat cu echipa cipriotă Karmiotissa FC, în prezent ocupanta locului 4 din 8 în play-out-ul primei ligi din Cipru.

Dinamo - Petrolul, meci tare » Final încins, au intervenit stewarzii: „E amical sau ce e?!”
Dinamo - Petrolul 1-1
Dinamo - Petrolul, meci tare » Final încins, au intervenit stewarzii: „E amical sau ce e?!”

Florin Bratu a semnat cu Karmiotissa FC, echipă din Cipru

„Dragilor, mă bucur să pot împărtăși cu voi faptul că încep o nouă aventură!

Am semnat cu formația de primă ligă din Cypru - Karmiotissa FC și sunt pregătit pentru a-mi pune experiența în munca acestei formații cu obiective ambițioase”, a scris Bratu pe Instagram, alături de două fotografii de la semnarea contractului.

Bratu a semnat și începe primul său mandat de antrenor în străinătate: „Obiective ambițioase”
Florin Bratu a semnat cu Karmiotissa // foto: Instagram

Karmiotissa FC are în prezent 30 de puncte, 8 peste Paralimni, echipa de pe prima poziție retrogradabilă. Obiectivul lui Bratu va fi menținerea formației în primul eșalon.

Echipa din Pano Polemidia, Limassol, are un lot cotat la 6,33 milioane de euro. Cel mai valoros jucător pe care Bratu îl va avea sub comanda sa acolo este portarul bulgar Martin Lukov, evaluat de Transfermarkt la 450.000 de euro.

Bratu îl va antrena la Karmiotissa și pe Răzvan Grădinaru, fost jucător la Dinamo.

Pentru Florin Bratu, aventura la Karmiotissa va fi prima în afara României ca antrenor. Fostul atacant le-a mai antrenat pe Dinamo 2, CS Tunari, Dinamo, Aerostar, Turris, Concordia Chiajna, plus naționalele U18 și U21 ale României.

Mai multe știri de actualitate: 

Scandal în Liga 1 » Au dat clubul în judecată după ce conducătorul și-a adus soția în Comitetul Director!

Nelu Varga a lămurit situația jucătorului pe care CFR Cluj l-ar putea vinde după numai câteva luni: „Poate rămâne și sezonul viitor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  26 Martie 2023, 09:01

Pe cate luni e semnat contractul,doua? Intr-adevar echipa are obective ambitioase la ce valoroasa este-salvarea de la retrogradare.Penibil.

DMA87
DMA87  •  25 Martie 2023, 19:14

Baftă! Și mai mult de-atat, retrogradare plăcută!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  25 Martie 2023, 17:10

Multa bafta... Florin!... despre Bratu ar trebui scris mai intai despre firea sa inaltatoare si apoi despre firea sa coboratoare ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează