INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HAJDUK SPLIT

Florin Cernat a înscris astăzi pentru Hajduk Split

Florin Cernat
Florin Cernat

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2010 00:00

Mijlocaşul Florin Cernat a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Hajduk Split, a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (0-0), în faţa formaţiei Slaven Koprivnica, într-un meci din etapa a XVIII-a a campionatului Croaţiei, informează site-ul oficial al grupării din Split.

Cernat, care a fost introdus pe teren în minutul 79, în locul lui Ibricici, a înscris după numai două minute golul cinci al învingătorilor. Celelalte goluri au fost marcate de Andrici '50, Tomasov '55, Vukusici '65 şi Strinici '74. În urma acestei victorii, Hajduk Split a urcat pe locul cinci în clasament, cu 31 de puncte, la 11 puncte în urma liderului Dinamo Zagreb

Sursă: Mediafax

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează