INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Liverpool ar fi interesată de Radu Drăgușin: „Am vorbit la club”

Jurgen Klopp și Virgin Van Dijk // FOTO: Imago
Jurgen Klopp și Virgin Van Dijk // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2023 10:54 / Actualizat luni, 20 martie 2023 12:03

Invitat în această dimineață la GSP LIVE, impresarul Florin Manea a vorbit despre cel mai important jucător cu care colaborează, Radu Drăgușin (21 de ani).

Acesta susține că fotbalistul pe care Genoa l-a împrumutat de la Juventus și în vara îl va cumpăra pentru 5,5 milioane de euro ar fi în atenția lui Liverpool.

A recidivat! Cea mai sexy fană a Farului a apărut în tricoul lui Alibec și a întors toate privirile: „Băieții mei”
FARUL
A recidivat! Cea mai sexy fană a Farului a apărut în tricoul lui Alibec și a întors toate privirile: „Băieții mei”

VIDEO Florin Manea: „Liverpool e interesată de Drăgușin! Am vorbit cu un scouter”

„Radu Drăgușin e foarte curtat. A jucat cele mai multe meciuri, e cel mai folosit jucător. A început să și marcheze. A existat o ofertă de 25 de milioane de euro, din Italia. Și a fost refuzată. Ideal ar fi să mai joace un an în Seria A și să plece în Anglia. I se potrivește campionatul.

Nu e greu să ajungă la Liverpool. Există interes. Am vorbit cu cineva de acolo. Am vorbit cu scouter. E pe lista lor. Că va fi acum, că va fi peste un an... Mult în Italia nu va sta. Există interes de la o echipe cu bani din Anglia. 

Poate zice «Luați 40 de milioane de euro și îl luăm acum». Riscul e să-l lași să joace un an în Serie A și după aceea să se ceară 60 de milioane de euro”, a spus Florin Manea la GSP LIVE.

În acest moment, Liverpool îi are ca fundași centrali pe: Virgil Van Dijk (31 de ani), Ibrahima Konate (23 de ani), Joe Gomez (25 de ani), Joel Matip (31 de ani) și Nathaniel Phillips (25 de ani).

30 de partideare Radu Drăgușin la Genoa, în Serie B. A marcat 3 goluri

Radu Drăgușin: „Trec printr-o perioadă foarte bună” 

Drăgușin a marcat și 3 goluri în ultimele 5 meciuri și face parte din lotul lui Edi Iordănescu pentru meciurile României cu Andorra (25 martie) și Belarus (28 martie). Radu Drăgușin a explicat recent secretele formei sale.

„Trec printr-o perioadă foarte bună. Golurile mele au o explicație. În ultimele săptămâni am lucrat foarte mult la fazele fixe”, a declarat Drăgușin în cotidianul local Secolo XIX. 

„Am mai dat goluri la Primavera, dar niciodată în meciuri importante, e prima oară când reușesc să fiu atât de prolific la faze fixe”. Primul lui obiectiv: „Să joc cât mai multe meciuri, pentru a căpăta experiență, doar așa pot crește”. 

„Tricolorul” a vorbit și despre antrenorul Alberto Gilardino, fostul bombardier italian: „Dincolo de detaliile tactice, ne-a spus că un campionat se câștigă grație apărătorilor, pentru că echipa e mereu vie dacă nu primim gol. Ne oferă încredere, ne spune mereu să jucăm cu inima și să dăm totul. Numai astfel putem obține rezultate mari”.

Radu Drăgușin joacă la Genoa din vară, când a fost împrumutat de la Juventus. Echipa din Serie B a inclus o clauză de cumpărare de 5,5 milioane de euro în contract, achitată în ianuarie.

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Episodul care l-a compromis pe Andrei Ivan » Gazeta a aflat din surse federale de ce nu a fost convocat la națională

Camora, OUT de la națională? » Ce șanse are să joace cu Andorra și Belarus, după ce s-a accidentat aseară

EXCLUSIV Program controversat la națională: Edi Iordănescu îi trimite pe jucători să dea probe de sânge, apoi îi pune la teste fizice!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
brujo
brujo  •  21 Martie 2023, 18:19

Au ramas cormoranii fara pesti ? Sau ca ce sa il aduca acolo ?

Slatinagetafe
Slatinagetafe  •  21 Martie 2023, 00:29

Cred ca cel mai bine ar fi sa nu ii mai faceti publicitate gratuita acestui personaj. Se crede cel mai mare impresar si cel mai mare rapidist,cand el isi vede propriile interese. Sunt sigur ca daca este intrebat de titlurile Rapidului si antrenorii care ai fost habar nu are.

Mondo
Mondo  •  20 Martie 2023, 21:25

Asta este mai rau decit Becali. Cei de la Liverpool ar trebuii sa fie atenti cu ***. Probabil ca Manea ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează