INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MECIURI TRUCATE

Fosta echipă a lui Rednic, implicată în aranjamente? Acuze grave lansate în presa din Belgia: "Ajunge să ne gândim la acele meciuri"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 septembrie 2018 19:38

Numele lui Mircea Rednic e adus, inevitabil, într-un scandal cu meciuri trucate ce vizează fosta echipă a "Puriului", Mouscron.

Roland Duchatelet, fost președinte la Standard Liege, a declarat în presa din Belgia că Mouscron s-a folosit de aranjamente pentru a rămâne în prima ligă în urmă cu două sezoane.

"Ajunge să ne gândim la ultimele meciuri ale lui Mouscron din sezoanele precedente. Ancheta după plângerea clubului Mechelen a fost clasată, dar nu cred că procurorul a realizat o anchetă aprofundată", a declarat Duchatelet, pentru revista Knack.

În prezent în Arabia Saudită, la Al-Faisaly, Rednic a antrenat la Mouscron între 2016 și 2018. A salvat echipa de la retrogradare în ediția 2016-2017, fiind destituit în următoarea stagiune.

Vezi și: Wow! S-a aflat de ce Cristi Ganea nu joacă deloc la Bilbao! Scouterii lui Athletic l-au făcut praf în fața șefilor: "Carențe notabile, nu-l cumpărați!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează