INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRATATIVE

Fostul golgeter al Ligii 1 a rămas liber de contract și își caută echipă: "Suntem în discuții"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 19:06

Ioan Hora (30 de ani), golgeterul României în sezonul 2015-2016, a rămas liber de contract după despărțirea de Akhisarspor.

Ioan Hora, dublu câștigător al Cupei Turciei, poate semna cu oricine, dar va fi apt de  joc doar în partea a doua a campionatului, fiind declarat liber de contract după încheierea perioadei de mercato. 

Contactat de GSP.ro, impresarul jucătorului, Bogdan Apostu, a confirmat: "Da, este adevărat, am reziliat contractul lui Hora cu Akhisarspor. Suntem în discuții cu mai multe echipe, toate din străinătate, vom vedea în viitorul apropiat unde vom semna. Important este să luăm decizia cea mai bună pentru jucător. El poate semna de acum cu orice echipă, însă va avea drept de joc doar din retur". 

38
de goluri a marcat Hora în Liga 1

3
prezențe în prima reprezentativă a României are Ioan Hora

Vezi si: Andrei Radu, talismanul celor de la Genoa » Al doilea meci consecutiv fără greșeală în Serie A

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează