INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GOLGHETER

FOTO Ce făcea Claudiu Keşeru în timp ce Bogdan Mitrea îl depăşea în clasamentul golgheterilor din Liga 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2015 23:36

Claudiu Keşeru a fost depăşit în clasamentul golgheterilor de fundaşul stînga al Viitorului, Bogdan Mitrea, care a reuşit să marcheze două goluri în victoria formaţiei sale împotriva Ceahlăului, scor 2-1.

În acest timp, fostul atacant al Stelei care s-a transferat în iarnă în Qatar la Al-Gharafa, prezenta cum vede el superbul oraş Doha.

Keşeru a publicat pe contul său oficial de Facebook două poze în care era surprinsă capitala Qatarului.

Cum arată clasamentul golgheterilor după 24 de etape:

Nume Goluri
Bogdan Mitrea 13
Claudiu Keşeru 12
Kamil Bilinski 10
Gregory Tade 10
Mihai Roman 10
Marian Constantinescu 10
Toto Tamuz 10

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
835439893191493
Velican Florian  •  07 Aprilie 2015, 09:48

Cea mai cautata oferta de lucru! Veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru, pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: velican_ [email protected]

Vezi toate comentariile (1)
Comentează