INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

FOTO Distincție importantă primită de Ogăraru din partea celor de la Ajax

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 septembrie 2017 13:40

George Ogăraru a primit titlul de membru pe viață în cadrul clubului Ajax Amsterdam, la finalul meciului pe care Ajax l-a câștigat pe teren propriu în fața celor de la Zwolle, scor 3-0.

După patru sezoane petrecute la Amsterdam ca jucător și alte trei în care a antrenat juniorii lui Ajax, Ogăraru a părăsit clubul olandez în această vară, pentru a urma cursul pentru licența UEFA Pro în România.

Totuși, oficialii "lăncierilor" nu l-au uitat pe fostul fundaș român și i-au oferit o distincție onorifică după meciul de sâmbătă seara.

"Am fost invitat special de AFC Ajax la meciul Ajax-PEC Zwolle pentru a primi titlul de membru pe viață în cadrul clubului! Este acel moment în care te simți atât de apreciat încât nu înțelegi de ce.

Și totuși Ajax Amsterdam, acest club extraordinar, m-a primit aici ca pe propriul copil, mi-a oferit o educație fotbalistică de neprețuit și m-a educat ca antrenor după metodele lor de succes. Veșnic Ajax! Altijdt Ajacied!", a scris Ogăraru pe pagina de facebook, unde a publicat și două fotografii cu diploma primită din partea celor de la Ajax.

 

Astăzi am fost invitat special de AFC Ajax la meciul Ajax-PEC Zwole pentru a primi titlul de membru pe viață in cadrul...

Posted by George Ogararu on Saturday, 9 September 2017

3 ania fost Ogăraru antrenor la Academia "lăncierilor": secund la Jong Ajax (2013-2014 și 2016-2017) și principal la U18 (2015-2016)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează