INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KAYSERISPOR

OFICIAL. Dan Petrescu a făcut primul transfer în Turcia, la două zile după debutul ratat

Ugur Demirok (32 de ani, fundaș central) este primul transfer efectuat de Kayserispor de la venirea lui Dan Petrescu în Turcia. +16   FOTO
Ugur Demirok (32 de ani, fundaș central) este primul transfer efectuat de Kayserispor de la venirea lui Dan Petrescu în Turcia.

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 17:23 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 17:42

Ugur Demirok (32 de ani, fundaș central) este primul transfer efectuat de Kayserispor de la venirea lui Dan Petrescu în Turcia.

Demirok, ultima dată legitimat la Konyaspor, a semnat un contract valabil pe 6 luni cu Kayseri, care l-a acontat din postura de jucător liber.

Dan Petrescu a făcut primul transfer în Turcia

Crescut de Galatasaray, alături de care a luat titlul în sezonul 2005/2006, Demirok a evoluat de-a lungul timpului pentru mai multe cluburi din Turcia, printre care Istanbulspor, Beylerbeyi, Kartalspor sau Trabzonspor.

Presa locală anunța zilele trecute că noua echipă a lui Petrescu a ajuns la un acord și cu atacantul Anton Maglica (29 de ani). Croatul a mai lucrat sub comanda lui Petrescu în China, la Guizhou Hengfeng. Mutarea încă nu a fost oficializată.

Debut ratat pentru Dan Petrescu la Kayserispor

+12 FOTO

Dan Petrescu a debutat cu o înfrângere pe banca celor de la Kayseri. Gaziantep a învins-o pe echipa „Bursucului”, scor 2-1, în runda #19 din campionatul Turciei - toate detaliile, AICI.

Am luptat, am pus suflet pe teren, dar am pierdut, în cele din urmă. Sigur că nu sunt mulțumit cu acest rezultat. Când pierzi, nimeni nu e satisfăcut. Nu-mi place să pierd. Dar mă bucură performanța jucătorilor mei. Am făcut un meci bun, pe care, din păcate, l-am pierdut
- Dan Petrescu, după Gaziantep - Kayserispor 2-1

Episod amuzant cu Dan Petrescu: „Tot vestiarul mirosea a parfum”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Interesul pentru Leo Messi, recunoscut oficial: „Ne așezăm la masa negocierilor” » Când se poate face transferul

Împărat la Istanbul! Suma uriașă pe care o câștigă Mesut Ozil la Fenerbahce

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează