INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK SALONIC - AEK ATENA 2-0

FOTO Imaginea finalului de sezon în Grecia! Ce mască a purtat Răzvan Lucescu la interviurile de după triumful din Cupă

FOTO: Gazetta.gr +3   FOTO
FOTO: Gazetta.gr

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2018 22:45

PAOK Salonic a câștigat Cupa Greciei, 2-0 în finala contra lui AEK Atena, iar Răzvan Lucescu (49 de ani) și jucătorii săi au găsit un mod unic de a-și arăta susținerea față de patronul formației, Ivan Savvidis, suspendat. 

Răzvan Lucescu a apărut în timpul interviurilor de la finalul partidei cu AEK Atena purtând o mască pe care era înfățișat chipul lui Ivan Savvidis. Patronul lui PAOK a primit o interdicție de 2 ani de zile după incidentele de la meciul de campionat dintre cele două combatante de astăzi (vezi detalii AICI!). 

Savvidis și-a arătat la rândul său atașamentul față de Răzvan și compania, ținând un discurs motivațional înaintea finalei. Vezi detalii AICI!

foto Imagini cu jucătorii mascați în GALERIA FOTO de mai sus!

Vezi și: VIDEO + FOTO PAOK Salonic a câștigat Cupa Greciei! Răzvan Lucescu a răzbunat titlul pierdut la comisii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  13 Mai 2018, 14:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

godot
godot  •  13 Mai 2018, 12:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  13 Mai 2018, 11:37
Postat de zidane92 pe 13 Mai 2018, 09:55

*** lasă tu părerile, din cauza ta putrezește o fata nevinovata de 23 de ani în mormânt : http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/evz-razvan-lucescu-ar-fi-omorit-o-fata-de-23-de-ani-intr-un-accident-rutier-299693-comentarii-pagina9.html , tu nu ai dreptul moral sa vorbești de nimeni și nimic de pe aceasta planetă da? Darămite de branduri imense in fotbalul mondial ca olympiakos Pireu și aek Atena, oriunde in lume daca intra patronul cu pistolul erați retrogradați și excluși direct din toate competitiile, fara discuții, da pușcărie când faci pușcărie printisorule?

Esti doar can-can-ist si atat. Crezi toate povestile...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează