INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

FOTO Paul Anton l-a învins pe Ionuț Nedelcearu în derby-ul de la retrogradare din Rusia » Mijlocașul naționalei a oferit o pasă de gol

FOTO: Twitter FK Samara +1   FOTO
FOTO: Twitter FK Samara

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 17:33

Doi foști dinamoviști s-au întâlnit azi într-un derby cu implicații în zona retrogradării din campionatul Rusiei.

Samara, echipa la care evoluează mijlocașul Paul Anton, 27 de ani, s-a impus cu 2-1 în deplasarea de pe terenul lui Ufa, formația la care joacă fundașul Ionuț Nedelcearu, 22 de ani.

Ambii au fost integraliști, iar Paul Anton a pasat decisiv la reușita prin care Samara a deschis scorul în minutul 18, prin Samardzic.

Ufa a egalat în minutul 68, prin Sysuev, dar Samara a dat lovitura în prelungirile partidei, grație reușitei lui Yarkolev.

Cele două echipe sunt vecine de clasament după 13 etape, ocupând pozițiile care duc la baraj. Ufa e pe 14, cu 11 puncte, în timp ce Samara e pe locul 13, cu 14 puncte.

Vezi și:  FOTO Lor le merge mai bine » Doi foști dinamoviști au câștigat titlul cu noile lor echipe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  05 Noiembrie 2018, 23:45

Despre prietenul vostru Reghecampf nu mai scrieti nimic ?? Pana nu de mult ne-ati “omorat” cu marile sale realizari, iar acum cand nu mai are rezultate, nici voi nu mai scrieti nimic. Dupa cateva rezultate slabe, echipa lui a ajuns pe locul 5 la sase puncte de lider si se indreapta vertiginos spre al doilea an consecutiv in care nu castiga campionatul !! Daca nu este atent va pierde si calificarea in grupele Ligii Campionilor din Asia !!

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  05 Noiembrie 2018, 18:26

Haha... "derby la retrogradare"....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează