INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VALENCIA - VILLARREAL 2-0

FOTO Românul Andrei Rațiu a debutat pentru Villarreal în „sferturile” Europa League cu Valencia » Controversă la primul gol: a fost vina lui?

Andrei Rațiu (galben) e împins de Guedes // Captură TV Digi Sport +3   FOTO
Andrei Rațiu (galben) e împins de Guedes // Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2019 21:54

Andrei Florin Rațiu (20 de ani) a fost integralist în returul sferturilor de finală dintre Valencia și Villarreal de pe Estadio de la Ceramica, 3-1 în tur. Returul s-a încheiat cu victoria "liliecilor", scor 2-0.

Fundașul dreapta a debutat pentru prima echipă a lui Villarreal chiar în cupele europene. Până acum românul a evoluat doar pentru formația secundă a „Submarinului Galben”. 

Tânărul fotbalist s-a mutat cu familia în Spania pe când avea 6 ani și pentru prima dată a jucat pentru echipa Andorra de Teruel.

Rațiu a fost promovat la prima echipă în această primăvară. Românul a atras atenția celor de la echipa secundă a lui Real Madrid, care s-au interesat de serviciile lui la începutul acestui an.

„Pe Camp Nou am fost o dată, dar când eram mai mic”, spunea Rațiu într-un interviu, el fiind în probe la Barcelona în 2010.

Rațiu va fi foarte probabil în lotul naționalei României sub 21 de ani care va merge la Campionatul European din Italia.

A GREȘIT LA GOL

Românul Andrei Rațiu a fost în centrul fazei la care Valencia a deschis scorul în returul sferturilor de finală din Europa League contra lui Villarreal.

În minutul 13, fundașul român a avut prim-planul în banda dreaptă, dar Guedes l-a împins de la spate și a centrat, fără ca arbitrul să oprească faza și să dicteze fault în atac. Latorre s-a aflat la capătul centrării și a înscris.

În minutul 63, a văzut cartonașul galben pentru că și-a lovit un adversar cu mingea după fluierul arbitrului. 

250.000 €e cota de piață a lui Andrei Rațiu, conform transfermarkt.de

Vezi ȘI:

Toate rezultatele serii din Europa League sunt aici!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
adymartianul
adymartianul  •  19 Aprilie 2019, 20:38
Postat de cornelconasu pe 19 Aprilie 2019, 16:10

Te contrazic cu un exemplu din aceeași zonă : Toșca ! Lăudat excesiv, s-a dus la Betis și s-a făcut de râs trebuind să își facă bagajul ! Și era la echipa națională ! Degeaba e campionatul și echipa dacă jucătorul.... Și acolo la echipe mai mici sunt jucători mediocri !

Ma gandesc si eu ca a trecut prin scoala spaniola de fotbal, fiind inca de la juniori la Villareal.

cornelconasu
cornelconasu  •  19 Aprilie 2019, 16:10
Postat de adymartianul pe 19 Aprilie 2019, 00:07

Da. Joaca in cel mai tare campionat din lume, la o echipa care bate la orice ora toate ciurucurile de echipe din Liga Mamaliga.

Te contrazic cu un exemplu din aceeași zonă : Toșca ! Lăudat excesiv, s-a dus la Betis și s-a făcut de râs trebuind să își facă bagajul ! Și era la echipa națională ! Degeaba e campionatul și echipa dacă jucătorul.... Și acolo la echipe mai mici sunt jucători mediocri !

cornelconasu
cornelconasu  •  19 Aprilie 2019, 10:46
Postat de fairplayromania pe 19 Aprilie 2019, 03:59

Normal! Cine vrei să fie convocat? - Tănase,Stanciu ,Moruţan sau tînarul Săpunaru? Avem o mţime de jucătoti români în Europa, dar gsp tot la manelistii fecesebei face reclamă...dai banu'-vezi hipopotamu' :)

Eu vorbeam de U21....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează