INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

FOTO şi VIDEO Haos la finala Cupei Bulgariei! Fanii lui Botev Plovdiv au dat foc la stadion! Ludogorets s-a impus, 1-0

Articol de GSP - Publicat joi, 15 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 15 mai 2014 23:16

După campionat, Ludogorets Razgrad a cîştigat şi Cupa Bulgariei după ce a învins în finală pe Botev Plovdiv, scor 1-0, graţie reuşitei lui Bezjak din minutul 59. 

Cosmin Moţi a fost integralist la Ludogorets. Fundaşul român a ajuns la al 4-lea trofeu cîştigat cu echipa bulgară. De două ori campionatul, o dată Super cupa şi o dată Cupa.

Srgian Luchin şi Alexandru Curtean au fost titular la Botev, însă al doilea a fost schimbat în minutul 79 cu Pedro.

Benga a fost doar rezervă. Younes Hamza şi Ferebory Dore au jucat şi ei la Botev, însă nu au reuşit decît să încaseze cartonaş galben.

"Din păcate a doua repriză nu s-a mai jucat în condiţii normale. Suporterii şi-au făcut puţin de cap. Însă nu contează prea mult asta. Noi am pierdut finala. Nu le-a ajuns doar campionatul. Dar ne întîlnim în Supercupă.

Ludogorets nu prea a avut mulţi suporteri. În Româmnia la nici 20% din ce s-a întîmplat acolo se oprea meciul. Nu mai contează. Am pierdut. E păcat! Aveam prime frumoase şi în contract. Ne-au bătut dintr-o fază fixă.

Am făcut un progres plecînd de la Dinmamo la Botev. Aici am un salariu foarte bun. Îmi pare rău de foştii mei colegi. Mai sînt cîteva etape şi Dinamo cred că este în obiectiv. Şi-a cîştigat dreptul de a juca în Europa League", a spus Alexandru Curtean la DigiSport.

Incidente grave în timpul jocului

Cu jumătate de oră înainte de final, galeria lui Botev Plovdiv au făcut show în tribune aprinzînd multe torţe, motiv pentru care arbitrul a oprit jocul.

Fanii echipei lui Curtean şi Luchin au dat foc la stadion şi au intrat pe teren. 17 minute jocul a fost suspendat jocul.

În minutul 118, cînd Vieira a fost eliminat de la Botev, fanii au explodat şi jocul a fost suspendat din nou.

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
alex_cainele
alex_cainele  •  16 Mai 2014, 11:01

Explicati-mi o chestie: finala cupei in Bulgaria e in dubla mansa? Ca nu inteleg cum au castigat aia cu 1-0 cu gol in min 59 si meciul s-a dus pana in prelungiri. "În minutul 118, cînd Vieira a fost eliminat de la Botev, fanii au explodat şi jocul a fost suspendat din nou." Va refereati la cele 17 minute de intrerupere? In minutele alea cand jocul este oprit si arbitrul opreste ceasul, nu prelungeste cu 17 minute cat a fost intrerupt...Daca meciul se intrerupe in minutul 70 pentru 25 de minute, se reia din minutul 70 si se joaca restul de 20 de minute plus eventuale prelungiri, nu se ajunge in min 115.

crolen
crolen  •  16 Mai 2014, 08:17

Inteleg nevoia de publicitate si e normal sa apara intr-un site care este oarecum gratuit... Dar de la asta si pana ca anuntul de publicitate sa acopere continutul articolului e o diferenta uriasa.. Daca nu remediati aceasta problema veti pierde cel putin un vizitator fidel si constatnt al site-ului dumneavoastra..

myty77
myty77  •  16 Mai 2014, 07:32
Postat de einhorn pe 15 Mai 2014, 22:38

au dat foc la stadion - adica ardea iarba sau cum ????? jurnalisti retarzi, ziar fekal...

Ai văzut tu vreun stadion construit din iarbă?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează