INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STANDARD LIEGE

FOTO Trending worldwide pe rețelele de socializare » Poza postată de Răzvan Marin a devenit virală dintr-un motiv inedit

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2018 13:48

Guillermo Ochoa (33 de ani) i-a surprins pe toți cu noul său look, portarul mexican fiind recunoscut destul de ușor până acum datorită părului său creț și cu un volum foarte mare.

Prima poză cu noul look al lui Ochoa a fost postată chiar de Răzvan Marin (22 de ani), cei doi fiind colegi la Standard Liege. Imaginea a devenit virală pentru că nimeni nu l-a recunoscut pe Ochoa după ce s-a tuns.

Chiar și mijlocașul român s-a amuzat pe seama colegului său și la descrierea imaginii postate pe internet a scris: "El e noul nostru atacant", etichetându-l totuși pe Ochoa.

OCHOA ÎNAINTE DE TUNSOARE

OCHOA DUPĂ TUNSOARE

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
titiduru22
titiduru22  •  29 August 2018, 16:57

Articol .

knuty
knuty  •  29 August 2018, 15:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează