INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO Gabi Iancu și Dugandzic, goluri într-un meci bizar! A fost întrerupt din cauza unui șarpe

Sochi s-a impus în deplasarea cu Akhmat Grozny, scor 2-1, din runda secundă a primei ligi ruse, într-un meci cu multe evenimente interesante.
Sochi s-a impus în deplasarea cu Akhmat Grozny, scor 2-1, din runda secundă a primei ligi ruse, într-un meci cu multe evenimente interesante.

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 22:35 / Actualizat luni, 02 august 2021 22:43

Sochi s-a impus în deplasarea cu Akhmat Grozny, scor 2-1, din runda secundă a primei ligi ruse, într-un meci cu multe evenimente interesante. Gabi Iancu (27 de ani) a marcat golul gazdelor.

Sochi, una dintre reprezentantele Rusiei în cupele europene, a trecut în avantaj în minutul 25, când Utkin a trimis mingea în propria poartă. Marko Dugandzic, fostul atacant al lui FC Botoșani, a dublat avantajul în minutul 59. . 

Rezultatul final a fost stabilit de Gabi Iancu. Introdus la formația din Grozny în minutul 82, vârful român a înscris al doilea său gol de la mutarea în Rusia. A șutat violent de la marginea careului de 16 metri și a aprins finalul. 

Akhmat - Sochi, întrerupt din cauza unui șarpe

În minutul 6, fotbaliștii au remarcat un șarpe pe teren, aproape de una dintre porți. Arbitrul a întrerupt partida, iar unul dintre oamenii de ordine a venit înarmat cu o furcă. A luat șarpele și l-a aruncat în spatele panourilor publicitare. 

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Steven Gerrard, show cu jurnaliștii suedezi înainte de Malmo - Rangers, din Liga Campionilor: „E unul pe tricoul meu, uită-te acolo”

Șumudică l-a exclus din lot pe Chipciu: „Drumurile noastre se despart, nu am nevoie de astfel de jucători”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează