INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROCES

FOTO Tribunalul a decis: Gabi Tamaș rămâne în arest la domiciliu! Pe 16 aprilie e următorul termen

Foto: Reuven Schwartz Israel +4   FOTO
Foto: Reuven Schwartz Israel

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2019 10:31

Gabi Tamaș (35 de ani) a fost în această dimineață la Tribunalul din Petah Tikva, fiind însoțit de persoana care îl supraveghează acasă și de avocații lui. Fotbalistul român a încercat să-i convingă pe judecători să nu-l mai țină în arest la domiciliu, dar n-a reușit.

Procesul s-a terminat după aproximativ o oră și jumătate, fiind stabilit un nou termen pentru ziua de marți, 16 aprilie, la ora 10:00. Avocații sunt obligați să aducă un translator oficial.

La ieșirea de astăzi din sala de judecată, Tamaș era foarte nervos și agitat, fiind evident că e nemulțumit de decizia instanței.

Dacă nu va scăpa de arestul la domiciliu la termenul de săptămâna viitoare, Tamaș se va confrunta cu o altă mare problemă. Urmează Paștele Evreiesc, care ține 8 zile, începând cu data de 19 aprilie, și tribunalul funcționează doar în situații excepționale.

gabi tamas
Foto: Reuven Schwartz Israel

Ce s-a întâmplat în timpul procesului

Avocații lui Tamaș au renunțat la translatorul pe care fotbalistul l-a avut până acum pentru a traduce din ebraică în română nefiind mulțumiți de el.

Avocații l-au propus translator pe corespondentul GSP, Beno David, aflat în sala de judecată, dar judecătoarea a refuzat pe motiv că n-ar fi autorizat să facă acest lucru.

Avocatul Eitan Stoler s-a arătat nemulțumit de cum decurge procesul și i s-a adresat judecătoarei: „Se exagerează în acest dosar și vrem să avansăm. Doamna judecător, doriți să vă dau dosarul pe tavă, dar problema e că dosarul are multe găuri”.

Gabi Tamaș vrea să fie din nou liber pentru a se alătura echipei Hapoel Haifa în ultimele 4 etape din play-off.

Tamaș a fost în arestul poliției israeliene timp de șapte zile, după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 km/h. A fost eliberat pe 1 aprilie, însă se află în prezent în arest la domicliu (Detalii AICI). 

Citește și:

Gabi Tamaș pe teren cu brățară de monitorizare!? Clubul și avocații fac totul ca fundașul să joace pentru Hapoel Haifa

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
429108027856869
Stan Mircea  •  12 Aprilie 2019, 01:36

Are noroc că în Israel sunt mulți originali din România , și o să scape cumva.

126791918017681
Danezul Gramada  •  11 Aprilie 2019, 23:43

Ti sa infundat betivane.Credeai ca acolo e Romania si tatuca *** da un telefon si scapa baietelul tatii. La bulau cu tine ***. Cand faceai minuni in tara nu intrai in depresie?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ali.bec
ali.bec  •  11 Aprilie 2019, 20:16

Paradoxal. Acuma, fiind chemat la tribunal, Tanas chiar dacă ar vrea, nu poate spune “nu vin!“

Vezi toate comentariile (9)
Comentează