INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

EXCLUSIV Gabi Tamaș, alt SCANDAL cu băutură multă! Motivul halucinant al fundașului

Articol de - Publicat marti, 14 mai 2019 19:54

Gabi Tamaș s-a băgat din nou în belele. Fundașul român ar fi participat la o petrecere organizată de un mare om de afaceri din Israel și acolo s-ar fi îmbătat din nou

Sursele Gazetei susțin că Tamaș, fundașul lui Hapoel Haifa, beat fiind, l-ar fi sunat pe patronul clubului, Ioav Katz, și i s-ar fi adresat în termeni foarte duri. Katz a fost șocat de atitudinea românului.

Petrecere a fost organizată în cinstea Zilei Israelului.

Tamaș spune că i-ar fi fost pus ceva în pahar!

Din primele informații, Tamaș ar fi motivat că cineva prezent la petrecere i-ar fi pus ceva în pahar cu scopul de a-l instiga împotriva președintelui. După acest episod, viitorul lui Gabi Tamaș la Hapoel Haifa este pus în pericol!

Patronul a avut o intervenție telefonică la sportul Sport 1 din Israel și a confirmat: „Tamaș mi-a spus că i s-a pus o pastilă specială în alcool. E foarte bun ca jucător, ca om, dar are probleme și mă gândesc să-l trimit la tratament pentru a-l ajuta!”. 

Face muncă comunitară

Gabi a aflat azi că începând de miercuri, 15 mai, va face muncă în folosul comunității timp de două luni la Spitalul Rambam din Haifa, unde va fi totuși monitorizat de un reprezentant al autorităților. El va munci în cadrul spitalului timp de 5 zile pe săptămână. 

Tamaș nu va mai avea voie să conducă 4 ani în Israel și, în cazul în care va fi recidivist, va fi trimis la pușcărie 6 luni, după isprava avută.

Gabi Tamaș a fost în arestul poliției israeliene timp de șapte zile, după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 km/h. A fost eliberat pe 1 aprilie și a stat mai bine de o lună în arest la domiciliu. (Detalii AICI). 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (23)
ray51
ray51  •  15 Mai 2019, 10:06

Imi aduc aminte de un 'corifeu' al fotbalului romanesc care spunea ca in vremurile lui bune bea pana la 5 dimineata in ziua meciului si ca rezultatele pe plan fotbalistic erau la superlativ. Tamas a incercat si el reteta de nenumarate ori, numai ca a cam dat in usi, a spart geamuri, si-a uitat louinta, si-a ambalat masina la max... Nu inteleg nevasta-sa ce fel de om e???

shark_34
shark_34  •  15 Mai 2019, 09:23
Postat de Adrian Oniga pe 14 Mai 2019, 23:38

Tamas lasa spitalul fara spirt!

:)) tare asta!!!

rocky2
rocky2  •  15 Mai 2019, 00:34
Postat de catalynn pe 14 Mai 2019, 20:17

Greu de inteles cum poate cineva sa fie in acest hal de prost .... :-(((

Asta e prost dar hotarat!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează