INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEBUT

Gabi Torje, debut cu gol la noua echipă » Și-a trecut numele pe lista marcatorilor alături de Paul Papp, Bogdan Stancu și Robinho

Foto: instagram.com/torje_gabriel
Foto: instagram.com/torje_gabriel

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 septembrie 2018 21:46

Gabi Torje, 28 de ani, transferat săptămâna trecută de Sivasspor, a debutat cu gol pentru noua sa echipă, care a câștigat a 20-a ediție a competiției amicale Republik Cup.

După 1-1 în timpul regulamentar, noua echipă a mijlocașului a învins Bursaspor în urma executării loviturilor de departajare, 6-5.

Torje, introdus pe teren la pauză, a transformat cu siguranță un penalty, la fel cum au făcut-o și celălalt român de la Sivasspor, Paul Papp, dar și starul Robinho, fost la Real Madrid.

La loteria penalty-urilor a înscris și Bogdan Stancu, singurul român de la Bursaspor.

Vezi și: Primul interviu al lui Chivu după trofeul câștigat ca antrenor » De unde se inspiră și ce sfaturi dă echipei mari a lui Inter

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
fibra
fibra  •  09 Septembrie 2018, 14:05

Sunteti atat de slabi incat mi-e jena sa o spun mai pe sleau.

maxp
maxp  •  09 Septembrie 2018, 08:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

markksson
markksson  •  09 Septembrie 2018, 03:11

Did titlu se intelege cu totul altceva, gen "victorie clara pentru Sivasspor". Bravo, jurnalism feroce, nu gluma.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează