INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Gâlcă face o comparație între Steaua și Espanyol: "E mai liniște aici" » Ce oferte a mai avut + ce șanse sînt să aducă români

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 ianuarie 2016 17:41

Costel Gâlcă se felicită pentru faptul că nu s-a grăbit și a așteptat oferta celor de la Espanyol, chiar dacă a mai avut cîteva oferte și din alte părți. 

"Întotdeauna m-am simțit apreciat în Spania. Știam cum este aici.

Nu regret că am plecat de la Steaua, asta a fost. Aici e mai multă liniște. Fiecare om are responsabilitatea lui. Lucrurile sînt mult mai normale", a zis Gâlcă la Dolce.

...despre ce oferte a mai avut: "Au mai fost discuții în Israel, la arabi, dar și în Spania, cu echipe din a doua divizie. Mă bucur că pînă la urmă am ajuns la Espanyol"

...despre transferuri: "Am vorbit cu Prepeliță, dar și cu alți fotbaliști români. Oricum, e greu să vină români aici deocamdată. Avem un lot numeros, vedem ce se va întîmpla acum, în ianuarie"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
baruch
baruch  •  04 Ianuarie 2016, 01:10

pai sa-l aduca pe lutu. si pe nepotii lui becali.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  03 Ianuarie 2016, 21:23
Postat de samertx pe 03 Ianuarie 2016, 20:55

Ce vizionezi? O sugestie nu strică, scuze!

Am fost la ea . Am iesit acum 30 de minute ,........http://www.leolist.cc/personals/female-companions/metro-vancouver/burnaby_newwest_new_asian_michell_will_rock_you_tonight_with_love_100_real-419277

samertx
samertx  •  03 Ianuarie 2016, 20:58
Postat de a.c.a.b_st pe 03 Ianuarie 2016, 20:56

incerc Marțianul

citit, merită. un film bun.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close