INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL BARCELONA

Gâlcă l-a convins pe Arlauskis să vină la Espanyol » Cele două părți au ajuns la o înțelegere

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 19:04

Espanyol s-a înțeles cu Watford pentru împrumutul lui Giedrius Arlauskis, iar fostul portar al Stelei urmează să ajungă în Catalunya sub comanda lui Constantin Gâlcă, anunță Digi.

Cei doi au mai lucrat împreună la Steaua în sezonul trecut, cînd au cîștigat titlul, Cupa României și Cupa Ligii. După un an extraordinar, portarul lituanian în vîrstă de 28 de ani a prins transferul în Premier League, la Watford, însă n-a prea jucat.

Goalkeeper-ul va semna contractul cu Espanyol în zilele următoare.

Arlauskis devenise al treilea portar la Watford după Gomes și Pantilimon.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
valiro
valiro  •  25 Ianuarie 2016, 22:48
Postat de nea_vanea.60 pe 25 Ianuarie 2016, 20:15

daca-i ies primele 2 jocuri nu-l mai scoate nimeni din poarta! daca nu, pleaca cu galca de mana... ma rog, galca acum, el mai la vara

Si cu acest comment te-ai asigurat de ambele variante, si daca iese si daca nu iese, poti sa spui "v-am spus eu"... Pe viitor poate te obosesti sa ai o coloana vertebrala si sa sustii un singur lucru, aia se numeste opinie personala.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  25 Ianuarie 2016, 20:15

daca-i ies primele 2 jocuri nu-l mai scoate nimeni din poarta! daca nu, pleaca cu galca de mana... ma rog, galca acum, el mai la vara

Vezi toate comentariile (2)
Comentează