INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

Gâlcă și-a stabilit tactica pentru duelurile cu Barcelona: "Vrem să le luăm mingea!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2016 17:27

Antrenor la Espanyol, Costel Gâlcă va juca de 3 ori în 11 zile cu Barcelona, iar primul dintre aceste dueluri de foc va avea loc în campionat, mîine de la ora 17.

"Știm că e un meci important pentru noi cu Barca, abia aștept să-l jucăm pentru că vom evolua împotriva celei mai bune echipe, a demonstrat-o, sper să îi punem probleme.

Trebuie să ieșim la joc, știm cine e adversarul dar vom încerca să ajungem în careul lor și să ne creăm ocazii, numai așa avem șanse la victorie. Am avut puține zile de pregătire, dar trebuie să insistăm pe circulația balonului și pe căutarea spațiilor pentru a ajunge la poarta lor. Vrem să le luăm mingea. Barca are o posesie foarte bună și jucători foarte buni, dar vom lupta cu armele noastre: vom alerga, vom fi agresivi și vom transmite bine balonul între linii.

Am încredere în jucătorii mei, sînt profesioniști și e bine pentru ei să joace cu Barca. Vor da totul pe teren. Sînt conectați la importanța partidei.

Suporterii sînt și ei foarte importanți, avem nevoie de susținerea lor", a spus Gâlcă, conform Marca. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
blacksun_14
blacksun_14  •  02 Ianuarie 2016, 14:50
Postat de valiro pe 01 Ianuarie 2016, 23:40

Pentru ca practica o executa jucatorii... Degeaba le spui teoretic lucruri cu care ei sa castige, daca nu sunt in stare sa le faca...

fals, un antrenor adevarat stie sa scoata maximul din jucatorii sai.E greu sa fii antrenor si la real madrid, tu crezi ca vedetele alea iti castiga singura meciurile fara o tactica si niste scheme lucrate?

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  02 Ianuarie 2016, 12:11

Dar, puteti ??? Numai gheorghe si echipa lui de ,,tambalagii,, pot face acest lucru !!! hai f.c.s.b. !!!!???!? Care f.c.s.b. cine este ??? Nimeni, of cours !!!

templarart
templarart  •  02 Ianuarie 2016, 00:56

O tactică solidă ar fi ceva de genul: "Baiețos, să luamos mai puținos decât Realos"

Vezi toate comentariile (12)
Comentează