INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL BARCELONA

Gâlcă vrea să producă surpriza: "De ce să nu batem Real Madrid?" » Cu ce probleme se confruntă înaintea meciului cu madrilenii

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 21:53

Espanyol, echipa pregătită de Costel Gâlcă, va avea o misiune extrem de dificilă duminică seară, pe "Santiago Bernabeu", împotriva lui Real Madrid.

"Obiectivul este să le punem probleme și să ne luptăm să scoatem maximum din acest meci. De ce nu, chiar să batem!? Chiar dacă este vorba de Real Madrid", a spus Gâlcă pentru Mediafax.

Gâlcă are și cîțiva jucători care vor lipsi împotriva lui Real Madrid: "Avem jucători accidentați, avem jucători suspendați. O să ne fie foarte greu cu Real. Ne vor lipsi șase jucători din primul 11. O să-l recuperăm pe Victor Sanchez, dar el vine după o perioadă foarte lungă în care nu a jucat", a declarat Gâlcă.

Real Madrid va primi vizita lui Espanyol duminică, de la ora 21:30. Formația lui Gâlcă ocupă locul 13 în La Liga, cu 22 de puncte după 21 de etape, în timp ce Real Madrid e pe locul 3, cu 44 de puncte, la 4 lungimi în spatele liderului Barcelona.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  26 Ianuarie 2016, 16:07

vai de mama lui! asta viseaza si cu ochii deschisi?!

bogdzsch
bogdzsch  •  26 Ianuarie 2016, 08:39

Aoleu...daca scapa cu 4 e bine...

ottobraun
ottobraun  •  26 Ianuarie 2016, 08:35

tupeu de fcsb-ist! poate ia si una peste bot de la CR7 neica nimeni!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close