STRANIERI  ·  PAOK SALONIC

GALERIE FOTO Vaso e muza lui Vieirinha! Cum arată superba soție a căpitanului de la PAOK Salonic

FOTO: Instagram +15 FOTO
FOTO: Instagram

Miercuri, 24 Aprilie

Andre Vieirinha, căpitanul lui PAOK Salonic, a primit un mesaj superb din partea soției Vaso Vergidou. Răzvan Lucescu l-a introdus pe portughez accidentat, doar pentru a ridica trofeul de campion al Greciei. 

Medicii i-au dat un verdict crunt lui Vieirinha: opt luni departe de gazon din cauza unei accidentări. Răzvan Lucescu a făcut însă un gest splendid. În prelungirile partidei care a adus titlul la Salonic, 5-0 cu Levadiakos, Vierinha a fost introdus pe teren pentru a ridica trofeul. Soția portughezului nu și-a putut ascunde emoțiile.

„Andre, uite, am reușit! Tu ai reușit! Suntem campioni, trofeul e în mâinile tale. Inima ta s-a sincronizat cu alte sute de mii în momentul în care l-ai ridicat spre cer.

Știam că va veni acest moment. Ești un luptător, voi toți sunteți niște luptători. Anul trecut ați fost extrem de aproape, dar nu ați renunțat. Ați luat-o de la capăt, ați luat meci cu meci și ați reușit.

Ai fost imobilizat timp de șapte zile, dar nu te-ai putut abține. Ai intrat pe teren pentru a-ți trăi visul”, a scris Vaso Vergidou pe Instagram.

50948306 636674406752024 6206606567648044179 n +15 FOTO

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV A uitat de Reghe și Gâlcă » Fernando Varela: „Răzvan Lucescu, cel mai bun antrenor pe care l-am văzut vreodată!”Adrian a omorât 3 femei, după ce le-a violat. Șocant ce s-a întâmplat acum cu 'taximetristul morții'

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
21:45 Fotbal, Preliminarii Euro 2021

România - Norvegia

Pro TV
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×