INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SOUTHAMPTON

Gardoș a revenit în țară cu regrete: "Îmi doream să fiu în cantonamentul din Italia"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2016 09:31

Florin Gardoș a revenit pe gazon în urmă cu o lună, după o ruptură a ligamentelor încrucișate ale genunchiului drept, care l-a ținut departe de teren 9 luni.

Fundașul de 27 de ani al lui Southampton a început să joace în ultima perioadă pentru echipa secundă a englezilor, însă n-a apucat să-l convingă și pe Anghel Iordănescu pentru a-l convoca în lotul lărgit pentru EURO.

"Îmi doream să fiu în cantonamentul din Italia. Bine, îmi doream să îmi revin mai repede și da, îmi doream să joc măcar câteva minute pentru echipa mare. Dacă jucam puțin mă gândeam că pot emite pretenții la o convocare, dar nu pot să fiu ipocrit să zic că meritam, îmi doream, dar asta e.

Sunt la curent cu ce se întâmplă la națională, am vorbit cu domnul Viorel Moldovan, am ținut legatura. M-a întrebat cum mă simt, știa că jucasem cele două meciuri pentru echipa a doua. Așteptau însă și ei, și eu, să fiu convocat și la prima echipă. Îmi va fi foarte greu să văd Euro la televizor, mai ales că e pentru prima oară când știu că chiar puteam să fiu acolo. Va fi frustrant, clar!" a declarat Florin Gardoș la revenirea în țară.

”Se tot vorbește de vreo 7 ani de cuplul Chiricheș - Gardoș, vom vedea când vom forma cuplu de fundași la națională, depinde doar de mine, pentru că Vlad e deja acolo. Eu îmi doresc" Florin Gardoș

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează