INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

GATA! Bănel a semnat cu Saint-Etienne

Bănel Nicoliţă va juca trei ani la Saint-Etienne
Bănel Nicoliţă va juca trei ani la Saint-Etienne

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 septembrie 2011 09:54

Telenovela plecării lui Bănel Nicoliţă de la Steaua s-a încheiat, mijlocaşul semnînd pe trei ani cu echipa franceză Saint-Etienne.

La Saint-Etienne, Nicoliţă va avea un salariu de 400.000 de euro pe an.

"Sînt foarte fericit că am ajuns la Saint-Etienne. Este un club ambiţios, bine clasat în campionat. Toate persoanele cu care am discutat mi-au vorbit de bine despre această echipă şi despre suporterii ei. Ştiu că au un public minunat aici. Sper că împreună vom reuşi rezultate bune pentru a îndeplini obiectivele clubului", a spus Bănel Nicoliţă, conform site-ului oficial al grupării franceze.

"Nicoliţă va aduce cu el experienţa la nivel internaţional. Este un jucător foarte interesant pe care îl urmăream de mai bine de două luni", a spus Christophe Galtier, antrenorul lui Saint-Etienne.

700 de mii de euro va încasa Steaua pe Nicoliţă, triplu faţă de cît a plătit pe el în ianuarie 2005

Cifrele lui Nicoliţă la Steaua
- 6 ani şi jumătate a jucat în Ghencea: ianuarie 2005 - august 2011
- 64 de meciuri şi 10 goluri în cupele europene, locul 2 all-time, după Lăcătuş (72)
- 188 de meciuri şi 23 de goluri în Liga 1 pentru Steaua
- 4 trofee interne: două titluri, o Cupă a României şi o Supercupă
- o semifinală de Cupa UEFA
- 3 sezoane în grupele Champions League
- 30 selecţii şi un gol pentru echipa naţională din postura de jucător al Stelei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
sarademdegesepe
sarademdegesepe  •  02 Septembrie 2011, 00:14

Mare pierdere pt Steaua ca a plecat Nicolita !!!!..de-abia cand n-o sa mai joace o sa vada lumea cat de important era banel pt Steaua !!!!....Bafta balanele si sper ca intr-o buna zi sa te intorci inapoi la Steaua !!!!

octavianus
octavianus  •  01 Septembrie 2011, 16:31

Ma bucur pentru Banel, merita sa isi puna viitorul la adapost si ceva bani in cont, pe final de cariera, ca anii trec si cu asta ramane, un baiat de caracter si muncitor sper sa reuseasca in Franta si sa joace meci de meci. POATE SA FIE UN EXEMPLU PENTRU MULTI....FOTBALUL...SPORTUL...VIATA.....NU ESTE NUMAI TALENT.....FARA MUNCA, NU AJUNGEA NICAIERI......m-a scarbit oierul cand l-a facut plangacios, inca o data a dat dovada ca este redus mintal, si ca nu tine deloc la oamenii care au muncit pt el...si Banel chiar a arat terenul. SUCCES BANEL NICOLITA !! FZR !!

robert7369
robert7369  •  01 Septembrie 2011, 15:55

ce fata are ala de langa banel!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează