INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Genk - Waasland-Beveren 4-1 // Ianis Hagi, pasă de gol în Belgia » La două minute după ce a intrat, fiul „Regelui” a contribuit la un gol al campioanei

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 22:53

Genk - Waasland-Beveren // Ianis Hagi (21 de ani) a intrat pe teren în minutul 68 al partidei câștigate de Genk pe teren propriu cu Waasland-Beveren, scor 4-1. Românul a oferit un assist, cu o centrare trimisă din corner. 

Deși intrase bine în partida cu Napoli din Ligă, 0-4, când a avut două ocazii în cele 18 minute pe care le-a petrecut pe teren, Ianis Hagi a fost ignorat de antrenorul Hannes Wolf în disputa cu Waasland-Beveren, penultima clasată din Belgia. Românul a început meciul pe banca de rezerve, postură cu care a ajuns să se familiarizeze la Genk

Fără Ianis în teren, Genk a dominat autoritar, conducând cu 3-0 încă de la pauză după reușitele lui Bongonda, Onuachu și Lucumi.

Hannes Wolf a apelat la serviciile lui Ianis Hagi în minutul 68, iar fiul „Regelui”, intrat în locul lui Joseph Paintsil, a răspuns printr-un asisst oferit la doar două minute după ce a fost trimis în teren. Ianis a centrat din corner, iar Berge a înscris după ce i-a luat fața unui adversar, ducând scorul la 4-0. 

3 goluriși 4 pase decisive a reușit Ianis Hagi la Genk în campionat, în 12 partide

La Genk și-a făcut apariția pe bancă și Vladimir Screciu (19 ani), fostul mijlocaș al Craiovei. Acesta a rămas însă rezervă neutilizată. 

  • Sursă foto: Photo News

Felice Mazzu, fostul antrenor al lui Genk, a rupt tăcerea: „Aşa s-a compromis Ianis Hagi” 

Felice Mazzu (53 de ani), fostul antrenor al lui Genk, a vorbit recent în presa din Belgia despre situația lui Ianis Hagi (21 de ani), fotbalist care a fost adus în mandatul lui și care nu a reușit să se impună în primul „11”.  

„Uitaţi-vă la Hagi, un fotbalist foarte bun, dar într-o linie de mijloc formată din trei fotbalişti nu e potrivit. Am vorbit cu el ore în şir despre acest aspect. El poate juca doar în spatele atacantului, dar restul echipei trebuie să joace în funcţie de el. În acest mod s-a compromis”, a declarat Felice Mazzu, în publicația Het Laatste Nieuws.  Detalii, AICI!

Anamaria Prodan, atac la Ianis Hagi: "Nu-i dădeam niciodată tricoul cu numărul 10! Contra a cedat la presiune"

Ionuț Chirilă explică ce îi lipsește lui Ianis Hagi: „Cu asta te naști”

Vezi și: 

ANTWERP - EUPEN 1-0 // Ladislau Boloni is on fire! Echipa românului a urcat pe locul 2 în Belgia, după a patra victorie în cinci meciuri 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
lake1001
lake1001  •  15 Decembrie 2019, 17:58

Nu ştie fotbal, nu are valoare , ce este atît de greu ca să întelegi? Este un jucător slab,fără nici-o calitate.

polistul68
polistul68  •  15 Decembrie 2019, 12:56
Postat de Cristi Oprea pe 15 Decembrie 2019, 09:26

Mai baiatu lu ma sa, si cine ar trebui sa se ocupe De asta, nu antrenorii de la genk? Oricum, voi romanii ass sunteti, la toti sportivii romani le gasiti cusur si lipsa de valoare. De la ilie nastase la gica popescu, unul nu a Scapat de injuraturile si criticile voastre.

Si ce sa faca antrnorul, sa alerge in locul lui ? Si sigur ca as cum coechipierii lui primesc sacini de joc, asa primeste si el....iar faptul ca nu joaca, ne arata ca el nu isi indepineste sarcinile...antrenorul i spune unde sa se poziioneze, i spune ce sa faca daca pierde mingea...daca el nu respecta sarcinile, ce vina are antenoril ? Lipsa vitezei si a fortei, pot fi corijate intr.o oarecare masura...dar lipsa de implicare, niciodata....l.au plimbat pe Ianis si la Barca, si la Bayern, si la City....dar acuma se mira ca nu joaca ca nu face faza defensiva.....si aici e vina ceui ce l.a format, pt ca disciplina tactica tine de educatia fotbalistica, de ABC.ul fotbalului

dubluv
dubluv  •  15 Decembrie 2019, 11:48
Postat de fremenul pe 15 Decembrie 2019, 11:16

Si ca sa va lamuresc si celelalte nelamuriri, dragi "jurnalisti" si dragi postaci pe gsp.ro, ca vad ca ma duce dibla mai mult decat 99% dintre voi: 1. De ce "nu i se ofera sanse lui Ianis" cum scrie in titlul articolului? Foarte simplu: pt ca titularul de ieri, Bongonda, a dat nu doar un assist, ci si un gol. Cine credeti ca va fi titular la urmatorul meci? Cel cu pasa de gol din corner sau cel cu golul de 1-0 si asisst-ul la 2-0? 2. Am vazut niste boraci zicand ca aia nu e pasa de gol sau intreband de ce e pasa de gol. Voi sunteti sanatosi? Normal ca dupa ce orice regulament posibil din lume, aia e pasa de gol. Va uitati la fotbal de ieri?

istetule care te crezi, in niciun regulament din lume nu exista notiunea de pasa de gol. Pasa de gol este doar o gaselnita jurnalistica.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează