INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENOA - JUVENTUS 2-0

GENOA - JUVENTUS 2-0 // Massimiliano Allegri, relaxat după eșecul contra formației lui Ionuț Radu: „Slavă Domnului că am pierdut astăzi!”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 17:48

Genoa, cu Ionuț Radu (21 de ani) integralist, a învins-o cu 2-0 pe Juventus. Massimiliano Allegri (51 de ani) a părut extrem de relaxat la finalul primului eșec din actual sezon de Serie A.

„Slavă Domnului că eșecul a venit astăzi, după ce am reușit performanța de a ne califica în sferturile de finală în Liga Campionilor. E bine că urmează două săptămâni de pauză, ne putem încărca bateriile. Înfrângerea ar fi venit oricum la un moment dat, suntem oameni.

Meciul de astăzi nu a fost chiar atât de prost pe cât arată scorul. În prima repriză am jucat riscant. Paradoxal, golurile le-am primit în partea secundă, când jocul a funcționat mai bine”, a declarat  Massimiliano Allegri.

„Am decis să îl odihnesc pe Cristiano Ronaldo. Știam că va fi un meci greu, așa că i-am acordat o pauză binemeritată”
Massimiliano Allegri

Vezi și: 

Ionuț Radu a scăpat fără gol în fața lui Juventus » Prima înfrângere pentru liderul Seriei A

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează