INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

GENT - STANDARD LIEGE 1-2 // VIDEO Gol URIAȘ pentru Răzvan Marin! A înscris în ultimul minut, iar echipa sa e la doar două puncte de lider

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2019 00:09

Standard Liege a obținut azi o victorie mare pe terenul lui Gent, scor 2-1. Răzvan Marin a fost autorul golului decisiv, din penalty, în minutul 90.

GENK - STANDARD, LIVE + STATISTICI AICI!

CLICK AICI PENTRU VIDEO!

Echipa românului a punctat în ultimele minute ale fiecărei reprize. Prima dată a făcut-o Edmond. Servit de Kosanovici, acesta a reluat cu capul, la colțul lung, din 6 metri, în minutul 45.

În primul minut al reprizei secunde gazdele au egalat. Verstraete a prins o torpilă de la 20 de metri, fără nicio șansă pentru portarul lui Standard.

În minutul 90, Standard a primit penalty după ce arbitrul a consultat var. Marin a luat mingea și a tras puternic în dreapta portarului. Chiar dacă acesta a ghicit intenția mijlocașului, n-a mai putut face nimic.

Standard are două victorii în două meciuri de play-off. A ajuns la 33 de puncte, cu doar două în urma lui Genk.  Club Brugge poate urca pe 2, peste Standard, dacă o va învinge pe Anderlecht. (AICI CLASAMENTUL COMPLET)

6 goluri și 5 pase decisive a reușit Răzvan Marin la Standard în acest sezon în toate competițiile 

Aici e tot programul etapei și rundele viitoare din Belgia!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
magic4ever
magic4ever  •  04 Aprilie 2019, 10:30

Bravo Razvan Marin! Tine-o tot asa sa te vedem la Ajax Amsterdam din vara!

771545396317549
Eugen Iustin  •  04 Aprilie 2019, 09:56
Postat de klauz pe 04 Aprilie 2019, 08:31

Razvan Marin e un pseudojucator umflat cu pompa de niste ziare de impachetat slanina... Habar nu are de fotbal, fuge mult si fara rost, ca sa apara in statistica ca a fugit, da numai pase la siguranta de 4-5 m, are un sut anemic, nu are dribling deloc, un jucator care nu contribuie cu nimic la meci, doar face micul lui balet fara sens. Titlul de penibil, intr-adevar, asa cum sunt toate ale astora cand se refera la afonul Razvan Marin...

*** romanului, e mereu mai bun la orice inafara de meseria lui. Du-te si angajează-te la astia in Belgia, fă-i campionii Europei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  04 Aprilie 2019, 08:39

gol urias ????? e si gol pitic. ?....hahaha

Vezi toate comentariile (14)
Comentează