INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

George Pușcaș își descrie coechipierii de la Palermo

Articol de - Publicat marti, 12 februarie 2019 10:28

Atacantul George Pușcaș în vârstă de 22 de ani poate trece pe locul 1 în Serie B dacă o învinge vineri pe Brescia, Palermo fiind excelent plasată pentru promovare.

După zece etape de Serie B, George Pușcaș a înscris din nou. Nu o dată, ci de două ori la 2-1 cu Perugia în deplasare. Și Palermo e sus, pe locul doi, foarte bine plasată în lupta pentru promovarea directă. O victorie vineri, acasă, în fața Bresciei (actualul lider), și echipa românului e prima în clasament.

"Știu că un atacant trebuie să înscrie, dar sunt și mai mulțumit pentru că golurile mele au coincis cu succesul nostru", afirmă Pușcaș în Corriere dello Sport, folosind cuvinte mari când descrie lotul sicilienilor: "Un grup format din bărbați care nu se gândesc la salarii, se gândesc doar să câștige meciurile".

E convins că fanii vor ajuta echipa să se întoarcă în Serie A după doi ani. "Văzându-i cum ne-au primit la întoarcerea de la Perugia, mi-am imaginat ce se va întâmpla dacă vom promova", e încântat "tricolorul". "Susținerea suporterilor e cel mai important mesaj".

"Dacă voi marca și împotriva Bresciei? Nu contează cine înscrie, cât timp ne apropiem de obiectiv: promovarea în Serie A. De acum, vom avea numai finale" George Pușcaș, atacant Palermo

5 goluri a marcat George Pușcaș la Palermo în 19 meciuri de Serie B (1.048 de minute)

3.300.000 €a plătit Palermo vara trecută pentru transferul de la Inter (contract până în 2022)

Citește și:

EXCLUSIV Mircea Lucescu rupe tăcerea după plecarea din Turcia: „Nu am fost demis, am deja mai multe oferte” + Unde poate ajunge „Il Luce”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează