INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ROMÂNIA U21

George Pușcaș își caută echipă și lansează un mesaj pentru italieni: „Vreau să joc cu Ionuț Radu”

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2019 12:38

George Pușcaș (23 de ani), golgeterul României U21 la EURO 2019, spune că una dintre cele mai mari dorințe e să joace la o echipă de club alături de colegul să de la națională Ionuț Radu (22 de ani).

„Aștept să văd ofertele, încă nu iau nicio decizie. Voi vorbi cu familia și mă voi hotărî. Nu vreau să mă grăbesc, vreau să aleg bine. Îmi place în campionatele puternice. Să vin dintr-un campionat puternic în Liga 1 nu cred că e un pas în față.

Chiar vorbeam ieri cu Ionuț Radu și îi spuneam că dacă eram împreună la o echipă de club era incredibil”, a declarat George Pușcaș la Pro X.

Ionuț Radu joacă la Genoa, dar aparține de Inter, în timp ce George Pușcaș își caută echipă după ce Palermo a fost retrogradată în Serie C.

„n-am primit primele de la frf”

Vârful naționalei spune că prima de 200.000 de euro oferită de FRF întregului lot condus de Mirel Rădoi încă n-a intrat în conturi.

„Deocamdată n-am primit primele de la FRF. Prima de joc o am în inimă, nu vreau să mă gândesc la altceva. Știm ce primă avem, dar nu știu cât va lua fiecare jucător”, a adăugat Pușcaș.

Pușcaș s-a arătat surprins când a aflat că Ionuț Radu a promis că se va tunde la chelie dacă România va cuceri aurul la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020: „WOW! Mișto provocarea lui. Probabil o să fac și eu ceva, dar nu știu încă. Mai am timp să mă gândesc până atunci”.

Naționala României sub 21 de ani a ajuns până în semifinalele Campionatului European din Italia și San Marino, fiind învinsă de Germania U21, scor 4-2.

Citește și:

Gică Hagi plânge când vorbește despre fotbal și despre proiectul său de la Viitorul: „Nu vreau averi! Bucuria mea e când văd copii care joacă fotbal și datorită mie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
307361603349887
Dan Pastrama  •  04 Iulie 2019, 19:04

daca un meci ar tine 45min am putea aurul olimpic

Vezi toate comentariile (1)
Comentează