INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Gheorghe Hagi, prima răbufnire la adresa lui Genk: „L-au oprit pe Ianis din creștere! De când nu mai joacă el, echipa nu mai câștigă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 noiembrie 2019 13:03

Ianis Hagi (21 de ani) face parte din lotul convocat de către Cosmin Contra pentru „dubla” cu Suedia și Spania, dar situația de la Genk nu este tocmai roz. Antrenorul se bazează tot mai puțin pe mijlocașul român, care a evoluat doar 27 de minute în ultimele 5 meciuri.   

Tătăl său, Gheorghe Hagi (54 de ani), nu își explică această decizie a belgienilor.  

„Dintr-o dată, nu ştiu ce s-a întâmplat. Nici el nu înţelege, nici eu, pentru că lucrurile mergeau fantastic. El era într-o formă şi pe o pantă ascendentă incredibilă. Juca extraordinar de bine, dovedind că echipa câştiga cu el. De când el nu mai joacă, echipa nu a mai câştigat.  

Nu e problema că el a stat un meci, ci că a stat mai multe meciuri. Un meci poţi să nu joci, că eşti obosit, cum s-a zis în public. Dar trebuie să joci, nu poţi să dispari. Atunci, dacă se întâmplă aşa, e ceva... Întrebi de ce şi nu găseşti răspuns. Nimeni nu are răspuns. Nu e bine, pentru că el a fost oprit din creştere. Evoluţiile pe care le avea erau de la bine în sus, spre foarte bine”, a spus Gheorghe Hagi, la TV Telekom Sport.  

VIDEO // MATCH PREVIEW România - SUEDIA

VEZI ȘI:

„Regele” Gheorghe Hagi a analizat Suedia: „Țineți minte meciul cu Italia? Trebuie să fim combinativi, foarte iuți” + Declarație-șoc: „În 10 ani, putem lua Campionatul Mondial”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (58)
robby73
robby73  •  16 Noiembrie 2019, 08:07
Postat de Gargantua Egor pe 16 Noiembrie 2019, 06:24

Eu am vazut aseara ca dupa ce a intrat Hagi , mijlocul s-a trezit putin si oricum a driblat si a pasat mai periculos decat celelalte vioiciuni din mijloc si din toata echipa , chiar ! Asa ca toate comentariile rautacioase de pe aici , chiar ca devin ridicole!!! Dar, de, tot romanul s-a nascut "fin cunoscator" al jocului cu dovleacul rotund , nene...

Îmi pare rău, dar nu am văzut nimic. 2-3 driblinguri pe la mijlocul terenului, un șut direct pe portar (mai repede a fost o pasa), în rest foarte slab. Dacă asta e tot ce poate, înseamnă că oamenii au dreptate cu ce scriu pe aici. Un oarecare mediocru!!!

112914666315881
Gargantua Egor  •  16 Noiembrie 2019, 06:24

Eu am vazut aseara ca dupa ce a intrat Hagi , mijlocul s-a trezit putin si oricum a driblat si a pasat mai periculos decat celelalte vioiciuni din mijloc si din toata echipa , chiar ! Asa ca toate comentariile rautacioase de pe aici , chiar ca devin ridicole!!! Dar, de, tot romanul s-a nascut "fin cunoscator" al jocului cu dovleacul rotund , nene...

polistul68
polistul68  •  15 Noiembrie 2019, 22:18

Gica stie mai bine ca oricine, ca antrenorul nu scoate din echipa jucatorul care iti castiga meciul....ori Ianis a fost schimbat aproape in toate meciurile care le-a jucat....cand l-au cumparat, antrenorul era bun, ca se baza pe el..dintro data, nu mai e bun...si nu inteleg care sunt meciurile f bune ale lui Ianis.....e talentat, are calitati, dar nu e pregatit pt fotbalul din vest....nu are forta, nu are viteza, nu e disciplinat tactic...doar din glezna joaca Messi si Neymar....

Vezi toate comentariile (58)
Comentează
Close