INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ghinion pentru Alexe! Atacantul s-a accidentat şi nu va mai juca în acest sezon » Victor Becali explică situaţia jucătorului

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 09 ianuarie 2014 18:35

Marius Alexe trece prin momente extrem de dificile. Jucătorul de 23 de ani, împrumutat anul trecut de Dinamo pentru un an la Sassuolo, s-a accidentat grav.

Atacantul nu va mai juca în acest sezon, iar şansele ca italienii să mai activeze clauza de cumpărare sînt aproape nule.

"Am o problemă cu Alexe, care s-a accidentat, trebuie operat. Trebuie să discut cu Dinamo, pentru că e un jucător împrumutat şi Sassuolo trebuie să ceară acordul să vedem unde să-l opereze.

Are o problemă la ligamentele încrucişate, sezonul ăsta e terminat pentru el. Va reveni la Dinamo", a spus Victor Becali la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
durul
durul  •  10 Ianuarie 2014, 12:23

a scapat mititelul de el de obositoarele si plictisitoarele antrenamente ! daca nici la o caterinca de echipa nu poti sa fii titular, macar din cand in cand ,ce pretentii sa mai ai de la el?

zarkon
zarkon  •  10 Ianuarie 2014, 08:44

cand dreacu sa accidentat,in alea 8 minute cat a fost pe teren ?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Ianuarie 2014, 08:19
Postat de mitroi2008 pe 09 Ianuarie 2014, 20:01

Nu e vorba ca-i de la dinamo, de la real madrid sau bayern! Problema in cazul lui e ca oricum nu juca! E mai bine sa se intoarca in Romania! Acum a vazut si el cat poate! In vara se dadea cu fundu' de pamant sa plece de la dinamo, crezand ca in italia merge cu fofarlica! Si nu mai mancati rahat cu Rusescu, ca ala chiar are valoare sa joace la multe echipe din serie A sau primera D, nu la cele de top, normal!

vezi ca ala a cazut in atlantic, mai are putin si joaca la fc cuba de sud vest.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează